• Pytania:
    Filtruj
    Liczba pytań na stronę:
    • Mam pytanie; jak rozumiec dochod dzwigniety na członka rodziny przy dziecku niepełnosprawnym? czy np kazdy z 4 osobo w rodzinie …

Konsultant Dodał pytanie w 28 lutego 2016 w kategorii DOCHODY.
      • 2K wizyty
      • 4 odpow.
      • 0 głosy
    • Proszę mi odpowiedzieć czy dobrze rozumuję ulga prorodzinna brana jest pod uwagę do dochodu jednak nie każdy musi z niej …

Praktykant Dodał pytanie w 28 lutego 2016 w kategorii DOCHODY.
      • 4K wizyty
      • 0 odpow.
      • 0 głosy
    • W rodzinie patchworkowej wychowywana jest dwójka dzieci. Jedno wspólne 18lat (na utrzymaniu), drugie partnerki nieukończone 18 lat. Czy partner może …

Konsultant Dodał pytanie w 27 lutego 2016 w kategorii WNIOSKI.
      • 2K wizyty
      • 0 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam,jestem samotna matka. Mam dwoje dzieci . Pracuje na umowę o dzieło ,dochód miesięczny ok 1000 netto Zasiłek pielęgnacyjny (dziecko …

Specjalista Dodał pytanie w 22 lutego 2016 w kategorii DOCHODY.
      • 3K wizyty
      • 4 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam , mam pytanie a mianowicie chodzi mi o to czy jeśli jestem samotną matką a dzieci mają dwóch różnych …

Praktykant Dodał pytanie w 27 lutego 2016 w kategorii ZASADY.
      • 2K wizyty
      • 1 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam jeśli mam 3dzieci w wieku 19,10,6 lat i najstarszy syn studiuje, to jaka kwotę otrzymam ? Dochód przekracza 800zl.

Praktykant Dodał pytanie w 27 lutego 2016 w kategorii ZASADY.
      • 2K wizyty
      • 2 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam, przeliczając dochód z 2014 r. przekraczamy limit o 26 zł, natomiast z 2015 r. kwalifikujemy się bez problemu, gdyż …

Praktykant Dodał pytanie w 27 lutego 2016 w kategorii DOCHODY.
      • 3K wizyty
      • 2 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam. Mamy 1 dziecko. Ja od urodzenia syna (2011rok) nie pracuję. Mąż ma jednoosobową działalność gospodarczą. W 2014r nasz dochód …

Konsultant Dodał pytanie w 27 lutego 2016 w kategorii DOCHODY.
      • 2K wizyty
      • 2 odpow.
      • 0 głosy
    • W tym momencie otrzymuję zasiłek rodzinny + dodatek z tytułu przebywania na urlopie wychowawczym, przez co dochód w mojej rodzinie …

• 881 wizyty
      • 2 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam! Teściowie przepisali z końcem grudnia 2014 mężowi 1 ha. Czy z tego hektara również będzie wliczany dochód do programu …

• 981 wizyty
      • 0 odpow.
      • 0 głosy