-
Czy przysługuje mi swiadczenie jesli mój syn ma orzeczenie o niepełnosprawności w stopniu lekkim i nasz dochód nie przekracza 1200zł …
- 7K wizyty
- 2 odpow.
- 0 głosy
-
Od 2013 roku mam siostrzenicę w rodzinie zastępczej w 2014 urodziłam syna czy mogę starać się o 500 na drugie …
- 2K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
witam mam przyznane alimenty lecz ich nie dostaje a jak już to groszowe sprawy czy te pieniądze bedą się wliczać …
- 1K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Witam jestem mamą trójki dzieci obecnie przebywam na urlopie wychowawczym na jedno dziecko dostaję na nie 400 zł z MOPS …
- 6K wizyty
- 2 odpow.
- 0 głosy
-
Mam z żoną siedmioletniego synka, jesteśmy po ślubie osiem lat. Od ślubu mieszkamy w mieszkaniu mojej matki razem z nią. …
- 2K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Witam. Jestem samotną matką dwójki dzieci. Ojciec dzieci jest pozbawiony władzy rodzicielskiej i całkowity koszt utrzymania dzieci leży po mojej …
- 2K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Witam Z żoną mamy córkę 5 lat.W roku 2015 żona pracowała jako opiekunka 08.2014 do 08.2015. Od tamtego okresu do …
- 1K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Witam, sama wychowyje córkę, lecz mieszkam z mamą i bratem. Czy w takim wypadku będą brane pod uwagę tylko moje …
- 2K wizyty
- 3 odpow.
- 0 głosy
-
Witam jestem matką 2dzieci niepełnosprawnych z czego jedno korzysta z niepienieznego świadczenia z pomocy społecznej w postaci specjalistycznych usług opiekuńczych. …
- 3K wizyty
- 6 odpow.
- 0 głosy
-
Jestem tata syna niepełnosprawnego z pierwsza grupa “niezdolny do samodzielnej egzystencji ” syn ma 1.5 roku i 5 letnią córkę Czy …
- 1K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy