Wypłaty 500+
WITAM czy wiadomo juz kiedy będą przelewy planowane na 11.11.2016 bo to jest święto i weekend?
Dowiedzieć się w GOPSie/MOPSie, bo skąd ma ktoś tu wiedzieć skąd Pani jest i kiedy Pani Gops/Mops będzie robił przelewy…. Proszę trochę pomyśleć…
Jakie chamstwo jest na tym forum to naprawdę
To nie chamstwo tylko prawda….
Na niezbyt mądre pytanie, trudno odpowiedzieć inaczej. … Referent2016 ma racje.
Skoro to forum o 500 plus to nie ma pytań bezsensownych . A ja mam pytanie w związku własnie z wypłatami !!!!!!!!!!!!! Rozumiem że MOPs może sobie wypłacać pieniądze kiedy chce ???????????????????\? w poprzednich miesiącach dostawałam 7, 8 max do 10 a teraz ????????????????
Pani w telefonie powiedziała do mnie że mają czas do końca miesiąca !!!!!!!!!! Czyli rozumiem że grają sobie urzędnicy n naszych nerwach !!!!!!!!!!!! A może damy 10 a nie może damy 20 !!!!!!!!!!!
A ta ilośc wykrzykników i znaków zapytania niby ma odnieść lepszy efekt niz jeden?
Moze warto przeczytać decyzje, na której na pewno jest napisane w jakim okresie sa wypłaty….
A moze sie by tak cieszyć ze w ogole dają?
Jesli mówią maja czas do konca miesiąca to widocznie tak jest. Granie na Pana nerwach raczej nie jest ich misja życiowa.
Dają ?????????????? Piszą że do końca miesiąca mają czas ALE ! ( jeden wykrzyknik ) chodzi mi o to że to nie będzie tak jak z wypłatą że jak jest do 10 przez kilka miesięcy to jest tak nadal tylko MOPS wypłaca pieniądze w danym miesiącu KIEDY CHCE ! I to jest mega wkurzające !
Pewnie w grudniu moje dzieci dostaną 27 po świętach tak żeby było miło nie ??
Nie może MOPS tak jak wiele innych instytucji wypłacać pieniądze danego tego samego dnia w miesiącu ? Dlatego też słuszne pytanie Pani z pierwszej wypowiedzi że kiedy będą przelewać pieniądze jak szykuje się długi weekend ?