Wypłaty 500+

WITAM czy wiadomo juz kiedy będą przelewy planowane na 11.11.2016 bo to jest święto i weekend?

Konsultant Dodał pytanie w 4 listopada 2016 w kategorii AKTUALNOŚCI.
Dodaj komentarz
  • 12 Odpowiedź(i)

Dowiedzieć się w GOPSie/MOPSie, bo skąd ma ktoś tu wiedzieć skąd Pani jest i kiedy Pani Gops/Mops będzie robił przelewy…. Proszę trochę pomyśleć…

Ekspert Odpowiedział w 4 listopada 2016.
    Dodaj komentarz

Jakie chamstwo jest na tym forum to naprawdę

Konsultant Odpowiedział w 4 listopada 2016.
    Dodaj komentarz

To nie chamstwo tylko prawda….

Ekspert Odpowiedział w 4 listopada 2016.
    Dodaj komentarz

Na niezbyt mądre pytanie, trudno odpowiedzieć inaczej. … Referent2016 ma racje.

Profesor Odpowiedział w 4 listopada 2016.
    Dodaj komentarz

Skoro to forum o 500 plus to nie ma pytań  bezsensownych . A ja mam pytanie w związku własnie z wypłatami !!!!!!!!!!!!! Rozumiem że MOPs może sobie wypłacać pieniądze kiedy chce ???????????????????\? w poprzednich miesiącach dostawałam 7, 8 max do 10 a teraz ????????????????

Pani w telefonie powiedziała do mnie że mają czas do końca miesiąca !!!!!!!!!! Czyli rozumiem że grają sobie urzędnicy n naszych nerwach !!!!!!!!!!!! A może damy 10 a nie może damy 20 !!!!!!!!!!!

Praktykant Odpowiedział w 10 listopada 2016.
    Dodaj komentarz

A ta ilośc wykrzykników i znaków zapytania niby ma odnieść lepszy efekt niz jeden?

Moze warto przeczytać decyzje, na której na pewno jest napisane w jakim okresie sa wypłaty….

Profesor Odpowiedział w 10 listopada 2016.
    Dodaj komentarz

A moze sie by tak cieszyć ze w ogole dają?

Jesli mówią maja czas do konca miesiąca to widocznie tak jest. Granie na Pana nerwach raczej nie jest ich misja życiowa.

Profesor Odpowiedział w 10 listopada 2016.
    Dodaj komentarz

Dają ?????????????? Piszą że do końca miesiąca mają czas ALE ! ( jeden wykrzyknik ) chodzi mi o to że to nie będzie tak jak z wypłatą że jak jest do 10 przez kilka miesięcy to jest tak nadal tylko MOPS wypłaca pieniądze w danym miesiącu KIEDY CHCE ! I to jest mega wkurzające !

Dodaj komentarz

Pewnie w grudniu moje dzieci dostaną 27 po świętach tak żeby było miło nie ??

Dodaj komentarz

Nie może MOPS tak jak wiele innych instytucji wypłacać pieniądze danego tego samego dnia w miesiącu ? Dlatego też słuszne pytanie Pani z pierwszej wypowiedzi że kiedy będą przelewać pieniądze jak szykuje się długi weekend ?

Dodaj komentarz
  • Twoja odpowiedź

Zamieszczając odpowiedź zgadzasz się z warunkami użytkowania