-
Witam, Proszę o pomoc w następujących kwestiach: W 2014 r. mąż wynajmował mieszkanie. Z tego tytułu złożył zeznanie PIT-28 (ryczałt …
- 4K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Witam, czy ktoś się moze orientuje jak liczyć dochody kiedy małżeństwem jesteśmy od lipca 2015 r. a dziecko urodziło się …
- 533 wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Witam mam 2 dzieci synka 10 lat(niepełnosprawny)oraz córka urodzona w lipcu 2014 r. Nasze dochody przekraczają 1200 zł na osobę(w tej …
- 2K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Proszę o radę czy mogę starać się o 500+ na pierwsze dziecko, jak wygląda kwestia wykazania dochodów. Pit za 2014 …
- 4K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
witam.jestem samotna matką i nie posiadających żadnych dochodów oprócz alimentów nie zasadzonych(dawane dobrowolnie).jakie zaświadczenia muszę dołączyc do wniosku?
- 2K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Witam, w 2014 r nasz dochod w rodzinie nie przekraczal 800zl na osobe ale oboje z mężem dostalismy podwyzki w …
- 1K wizyty
- 1 odpow.
- 1 głosy
-
Jeśli ktos złożył prawidłowo wypełniony wnisek 1 kwietnia i zostanie on zaakceptowany kiedy otrzyma pierwsze świadczenia 500 zł. Pozdrawiam.
- 2K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Czy idac na wychowawczy od 1 maja 2016 roku i w tym tracac dochod od tego czasu nie bedziemy przekraczac …
- 2K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Witam, jakie oświadzcenia (zaświadczenia) powinnam dołączyć do wniosku – oddzielnie ja i mąż – w sytuacji opisanej ponizej? Sytuacja od …
- 5K wizyty
- 2 odpow.
- 0 głosy