-
Witam. Czy do wniosku o 500+, trzeba też w załączniku nr 2 dołączyć uzyskany dochód z tytułu świadczenia rodzicielskiego tzw. …
- 603 wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Dzień dobry, 500 zł przestaje być wypłacane rodzicom, których uprawnione do świadczenia dziecko zawrze związek małżeński (jest to możliwe od …
- 2K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Czy ktoś może mi napisać za co uznaje się dochód utracony bo juz sama nie wiem czy czekać ze wnioskiem …
- 638 wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Witam, Moja rodzina to 3 osoby w tym 1 dziecko. Jestem w związku małżeńskim od ubiegłego roku, wówczas też pojawiło …
- 633 wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Czy od dochodu odejmuje całą pobraną składkę zdrowotną (9%)czy tylko tą odliczoną od podatk dochodu (7,75%)
- 3K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
witam, zwracam sie z pytaniem otóż tak….. jestem matka 7letniej dziewczynki biologiczny ojciec został pozbawiony praw rodzicielskich… mam zasadzone alimenty …
- 743 wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Witam. W 2014 pracowałam na etat plus prowadziłam działalność (ryczałt). Mąż przed 2 miesiące pobierał zasiłek. Mamy dwoje dzieci. 31 …
- 756 wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
wczoraj straciłam prace jakie dokumenty mam złozyc na 500+ przy 2-ce dzieci i jakie zaswiadczenia oraz za jaki rok o …
- 702 wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Witam, chciałbym zapytać o to na podstawie którego roku liczymy dochód, ponieważ na podstawie PIT 2014 roku nie przekraczam 800 …
- 806 wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy