-
Jestes my mlodą para z Ukrainy. W prawie 2 lata mieszkamy w Polsce i dziecko nasze urodzone w Polsce. Dziecko …
- 976 wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Jestes my mlodą para z Ukrainy. W prawie 2 lata mieszkamy w Polsce i dziecko nasze urodzone w Polsce. Dziecko …
- 1K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Proszę o odpowiedź jak wyliczyć dochód w tej sytuacji dochody rodziny za 2014 rok na 3 osoby wyszły nam poniżej …
- 3K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Witam moje pytanie jest takie jestem po rozwodzie i mam dwójkę dzieci moje dochody to 1300 najnizsze plus alimenty 600 …
- 3K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Jakie dokumenty muszę złożyć jeśli w 2014 miałam umowę o pracę do czerwca a od września 2014 do tej pory …
- 668 wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Witam – Zona ma syna z poprzedniego nieformalnego zwiazku, jej syn mieszka z nami i otrzymuje alimenty, lecz nie jest …
- 659 wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Jestem ojcem 3ki dzieci. Dwoje mam z ex małżonką (wiek dzieci 22 i 17lat) – jesteśmy po rozwodzie 8lat. Jedno …
- 2K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Dzisiaj byłam w MOPS dowiedzieć się jakie dokumenty muszę okazać jak staram się o 500zł na pierwsze dziecko. Oto lista: …
- 2K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Proszę o pomoc. Czy utrata renty z tyt. niezdolności do pracy to dochód utracony? Mąż miał w 2014 rentę z ZUSu …
- 2K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy