-
Mamy 4 dzieci. Dwoje jest już studentami (w wieku 22 i 20 lat), ale nadal na naszym utrzymaniu oraz dwoje …
- 2K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
pytanie . Dochody z 2014r moje. I meza tak? A gdy teraz dostalam orzeczenie czyli 1300zl to tez na to …
- 2K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Czy do wniosku należy dołączyć zaświadczenie z urzędu skarbowego o osiągniętym dochodzie. spotkałem się z dwoma interpretacjami. pierwsza że nie …
- 3K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
czy pomoc de minimis jest zaliczana do dochodu?
- 2K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
W lipcu urodzi się moje drugie dziecko. Od tego czasu będę na rocznym urlopie macierzyńskim z wynagrodzeniem 80%. Czy na …
- 2K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
witam moj maz pracuje w norwegii i tam pobiera zasilek na dzieci, czy w tym wypadku nalezy nam sie program …
- 803 wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
witam moj maz pracuje w norwegii i tam pobiera zasilek na dzieci. czy w tym wypadku nalezy nam sie program …
- 4K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Witam, bardzo prosze o pomoc – nie moge znalezc odpowiedniego fragmentu a i Pani w MOPSie miala kopot z interpretacja. …
- 3K wizyty
- 2 odpow.
- 0 głosy
-
Proszę o informację , jeżeli jestem matką samotnie wychowującą dziecko(panna ) i dochód w 2014 roku wyniósł 780 zł na …
- 3K wizyty
- 12 odpow.
- 0 głosy
-
Przepracowalam caly 2014 rok, w 2015 mialam dodatkowa prace umowe zlecenie,pozniej bylam na L4 i urlopie macierzyńskim.Czy beda brane pod …
- 985 wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy