• Pytania:
    Filtruj
    Liczba pytań na stronę:
    • Witam Jestem studentem, któremu na studiach urodziło się dziecko. Razem z partnerką jesteśmy w związku nieformalnym, mieszkamy i wychowujemy razem …

Praktykant Dodał pytanie w 29 marca 2016 w kategorii ZASADY.
      • 3K wizyty
      • 2 odpow.
      • 0 głosy
    • Ustawa mówi (zakładając dochód wyższy niż 800 zł), że każde drugie i kolejne dziecko otrzyma świadczenie do ukończenia przez nie …

Praktykant Dodał pytanie w 30 marca 2016 w kategorii DZIECI.
      • 2K wizyty
      • 2 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam. Jestem samotna matka – ojciec wpisany jest w akcie urodzenia dziecka.Niepobieram żadnych alimentów – ojciec dziecka płaci dobrowolnie. W …

Konsultant Dodał pytanie w 29 marca 2016 w kategorii DOCHODY.
      • 2K wizyty
      • 2 odpow.
      • 0 głosy
    • witam ,potrzebuje pomocy w 2014 roku mój maz miał dzialalnosc i wtedy nasze dochody były wyższe na 500 plus na …

Praktykant Dodał pytanie w 29 marca 2016 w kategorii DOCHODY.
      • 3K wizyty
      • 4 odpow.
      • 0 głosy
    • Jeśli niedawno składałam wniosek o zasiłek rodzinny w mopsie a teraz chciałabym złożyć wniosek o 500 +w innym punkcie(klub seniora …

Praktykant Dodał pytanie w 29 marca 2016 w kategorii WNIOSKI.
      • 2K wizyty
      • 0 odpow.
      • 0 głosy
    • Mam pytanie odnośnie ”oświadczenia członka rodziny o dochodach osiągniętych w roku kalendarzowym poprzedzających okres (…)”. Co mam wpisać w poszczególnych …

Praktykant Dodał pytanie w 29 marca 2016 w kategorii WNIOSKI.
      • 3K wizyty
      • 0 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam, Mam pytanie odnośnie urlopu wychowawczego. Czy  jeśli obecnie jestem na urlopie wychowawczym i mam dochód tylko męża a jest …

• 2K wizyty
      • 0 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam, mam 1 dziecko, mamy z mężem rozdzielność majątkową a moje dochody to 700 zł alimentów na syna, czy brane …

• 4K wizyty
      • 0 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam w 2014 roku pracowałam w firmie A od 10.10.2013-15.11.2014, będąc na wypowiedzeniu 4.11.2014 podjęłam drugą pracę w firmie B …

• 3K wizyty
      • 1 odpow.
      • 0 głosy
    • Jestesmy z mezem rodzicami jedynaczki. Dochody za 2014 przekrocza nam kwote.800 zl. Maz zarabia najnizsza krajowa natomiast macierzynski posiadam do …

• 2K wizyty
      • 1 odpow.
      • 0 głosy