-
Czy musze brać zaświadczenie o wysokości dochodu z US starajac sie o 500+ na pierwsze dziecko jeśli składałem juz do …
- 2K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
w XI.2015 sprzedaliśmy jedną działke rolną a w II.2016 druga działke. Czy jest to wliczane do dochodu ? Jesli tak …
- 8K wizyty
- 2 odpow.
- 0 głosy
-
Witam, mój mąż ma z pierwszego małżeństwa 1 dziecko – które miesza z matka. A ze mną ma drugie( jesteśmy …
- 2K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Witam Sama wychowuję dwoje niepełnoletnich dzieci. Po śmierci swojego ojca otrzymują oni rentę, która wpływa na moje konto – jako …
- 3K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Witam, Jestem matką trójki dzieci w wieku 2, 11 i 13. pracuję w Wielkiej Brytanii na etacie, moje ubezpieczenie jest odprowadzane …
- 2K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Samotana matka. Troje dzieci w tym jedno dorosłe. Czy otrzymam po 500 zł na dwoje pozostałych czy tylko na jedno? …
- 2K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Jestem mamą 2 dzieci starsza córka 24 lata otrzymuje rentę że względu na niepełnosprawność +alimenty i świadczenie pielęgnacyjne, ja jestem …
- 2K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
W nawiązaniu do mojego wcześniejszego pytania: Jestem wdowcem. Moja Żona zmarła w końcu lutego 2015 r. Jak mam liczyć średnią …
- 6K wizyty
- 2 odpow.
- 0 głosy
-
Witam, moja teściowa wychowuje wnuczkę (bratanicę), ale nie ma prawnie zasądzonej opieki nad nią. U lekarza, w szkole i pozostałych …
- 2K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Witam. Prowadzę działalność gosp. na własne nazwisko. Forma opodatkowania – ryczałt. Wypelniając PIT-28 mam wskazany tylko przychód za 2014 rok …
- 8K wizyty
- 2 odpow.
- 0 głosy