-
Witam. Jeśli mając już wszystkie dokumenty do wyliczenia dochodów osiąganych w rodzinie za 2015 rok to czy mogę w obliczeniach …
- 2K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Witam Jestem w Polsce na pobycie tolerowanym od 11 lat . posiadam kartę zgody na pobyt tolerowany. Wychowuję samotnie dziecko …
- 2K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Witam. Zamierzam starać się o 500zł na pierwsze dziecko. Obecna sytuacja naszej rodziny wygląda następująco: Mąż do października 2015 był …
- 3K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Mamy synka 1,5rocznego z orzeczeniem o niepelnosprawnosci. Jest jedynym dzieckiem. Czy nalezy mu się 500+?
- 2K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Zamierzam składać wniosek ONLINE. Jak będzie wyglądać kwestia z dochodami? Na jednej stronie jest informacja, że gmina sama będzie pozyskiwać …
- 2K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
wniosek strona 10 – oświadczenie o dochodach – czy to wypełnia każdy czy tylko w sytuacji zgłaszanego świadczenie na pierwsze …
- 5K wizyty
- 13 odpow.
- 0 głosy
-
Wniosek- czy starjąc się o świdczenie na 2 dziecko we wniosku wypełniamy na 2 stronie dane pierwszego dziecka czy tylko …
- 2K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Witam, mam pytanie odnośnie obliczenia dochodu na osobę w mojej rodzinie. Mam 1 dziecko. Biorąc pod uwagę rok 2014 – …
- 3K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Witam, jestem osobą współpracującą i dobrowolnie opłacam składki zus dochodu nie otrzymuje, gdyż nie jest to wymagane. Od maja 2014 …
- 1K wizyty
- 2 odpow.
- 0 głosy
-
Witam mam pytanie, zacząłem prace w czerwcu 2014 roku, moja żona w grudniu 2014 pracujemy do tej pory bez zmian, …
- 884 wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy