-
Jestem Polka, mieszkam w kraju UE, w którym mojej rodzinie nie przysluguje podobne swiadczenie. Mój maz nie jest Polakiem, dzieci …
- 1K wizyty
- 2 odpow.
- 0 głosy
-
Ponawiam pytanie bo nie uzyskałam satysfakcjonującej mnie odpowiedzi. Jak obliczyć dochód na karcie podatkowej? Banki liczą mnie karta podatkowa x …
- 3K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Czy rodziny zastępcze też dostają tą pomoc ? Jesli nie to czy pieniążki ktore otrzymuje jako rodzina zastępcza będą liczone …
- 2K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Mam 4 dzieci najstarszy 16 letni jest teraz w zakładzie poprawczym i moje pytanie jak to jest uwzględniane czy wpisując …
- 2K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
MAM DWÓCH SYNÓW, JEDEN 20 DRUGI 14 LAT. CZY PRZYSŁUGUJE MI PRAWO DO ZASIŁKU NA MŁODSZEGO SYNA?
- 2K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Witam, czy świadczenie 500+ należy mi się na pierwsze dziecko w momencie gdy pobieram od mojego ojca alimenty? Nie są …
- 3K wizyty
- 4 odpow.
- 0 głosy
-
Witam Mam pytanie odnosnie programu 500+. Mam jedno dziecko w czerwcu urodze drugie. Chcialam zapytac co wliczac do dochodu poniewaz …
- 3K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
witam proszę o pomoc jakie dochody bedą brane pod uwagę gdyż do 16.12 .014 byłam zatrudniona na umowe o prace …
- 2K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Czy mi przysługuje 500 zł na córkę > Skoro nie mam rozwodu z mężem którym kompletnie nie wiem gdzie przebywa …
- 4K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Dzień dobry, Jestem po rozwodzie. mam dwójkę dzieci, które mieszkają ze mną. Sąd przyznał opiekę nad dziećmi mnie z zaznaczeniem, …
- 1K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy