-
Dzień dobry, Gdzie we wniosku padać dane 1. dziecka, jeśli się nie spełnia kryterium dochodowego? pkt 2 jest zatytułowany “Wnoszę …
- 1K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Witam, mam troje dzieci, pierwsze pełnoletnie, drugie 14 lat trzecie ukończony rok. Pogubiłam się w tej ustawie, na ile dzieci …
- 936 wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Witam, mam pytanie jak w temacie. Mąż pracuje na umowe o pracę, ma stałe dochody. Ja dorabiam jako grafik komputerowy …
- 2K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
samotny rodzic
- 2K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Chciałabym zapytać czy jest możliwość starania się o program już na 1 dziecko w mojej sytuacji. Razem z moim partnerem …
- 2K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Chciałam zapytać jak będzie liczony dochód z ziemi? czy potrzebne bedzie aktualne zaświadczenie o posiadanym gospodarstwie? w 2015 posiadalam 2 …
- 3K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Jestem samotną matką z jedynym dzieckiem.Zarówno w 2014,2015,2016 zarabiałam najniższą krajową, jednak co roku różnią się one kwotą.Dodatkowo od września …
- 3K wizyty
- 6 odpow.
- 0 głosy
-
Witam. Moja sytuacja jest skomplikowana. Pozostaje w wspólnym gospodarstwie domowym z moim partnerem. Od 2012r. jest opiekunem prawnym małoletniego brata. …
- 2K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Witam, mam dwoje dzieci, w tym starsze w wieku 10 lat. Czy na młodsze dziecko będę otrzymywać dopłatę 500 PLN …
- 3K wizyty
- 4 odpow.
- 0 głosy
-
Alimenty na dziecko wypłaca mi ZUS z dochodów ojca ale są mniejsze od zasądzonych z racji mniejszych dochodów ojca-które alimenty …
- 2K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy