-
Moja sytuacja jest skomplikowana..Mam 2 dzieci z pierwszego malzenstwa(12 l i 6 l Jestem po rozwodzie ale zyje w zwiazku …
- 4K wizyty
- 4 odpow.
- 0 głosy
-
Co jest odpowiednikiiem polskiego 500+ w Wielkiej Brytanij? Child Benefit czy Child Tax Credit?
- 3K wizyty
- 4 odpow.
- 0 głosy
-
Witam czy zasiłek rodzinny i pielęgnacyjny są wliczane do dochodu? Wiem że świadczenie pielęgnacyjne nie a jest wyższe od zasiłku …
- 2K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Witam! Wraz z mężem mamy dwójkę dzieci w 2014 roku straciliśmy prace zagranica i wróciliśmy do Polski. Obecnie obydwoje pracujemy …
- 4K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Jak mam obliczyć dochod z mężem małżestwem jesteśmy od września 2014 roku a teraz od stycznia 2015r pobieram zasiłek macierzyński …
- 1K wizyty
- 4 odpow.
- 0 głosy
-
Witam. Moja sytuacja jest następująca: Mam 5 letniego syna z pierwszego małżeństwa, płacę na niego zasądzone alimenty oraz przebywa u …
- 1K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Czy próg dochodu na członka rodziny w przypadku jednego dziecka wynosi 800 zł netto czy 800 zł brutto?
- 1K wizyty
- 2 odpow.
- 0 głosy
-
Maz wraca w kwietniu do Polski z zagranicy i ma zamiar zajrejestrowac sie jako bezrobotny w urzedzie pracy,ja wychowuje dwojke …
- 3K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Jeżeli rodzina posiada 2, 3, 4 i więcej dzieci, czy zasiłek przysługuje wówczas na każde dziecko? Czy i wówczas liczy …
- 3K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy