• Pytania:
    Filtruj
    Liczba pytań na stronę:
    • Witam, Mamy 2 małych dzieci. Dziecko jedno posiada orzeczenie o niepełnisprawności. Małżonek ma działalność gospodarczą: -w roku 2014 dochody nasze …

Praktykant Dodał pytanie w 23 lutego 2016 w kategorii DOCHODY.
      • 3K wizyty
      • 4 odpow.
      • 0 głosy
    • W  2014 byłam przez kilka miesięcy na urlopie wychowawczym, zarazem utraciłam dochód jaki i uzyskałam, ponieważ pod koniec roku powróciłam …

• 2K wizyty
      • 2 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam, wiem , że dostanę 500zł na drugie dziecko, program też obejmuję również i kolejne dzieci po drugim.  Jestem po …

Praktykant Dodał pytanie w 23 lutego 2016 w kategorii DZIECI.
      • 3K wizyty
      • 1 odpow.
      • 0 głosy
    • Razem z mężem osiągamy rózne dochody co miesiąc, według naszych obliczeń jednego miesiąca przekroczymy próg dochodowy na pierwsze dziecko a …

• 2K wizyty
      • 0 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam. Mam jedno dziecko z niepełnosprawnością na które pobieram zasiłek rodzinny oraz świadczenia pielęgnacyjne, mąż pracuje na umowie o pracę …

• 1K wizyty
      • 1 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam, W październiku 2014 roku urodziłam córkę, nasze pierwsze dziecko. Pod koniec roku 2014 zaczęłam otrzymywać zasiłek macierzyński, który był …

• 57K wizyty
      • 5 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam,  moja sytuacja wygląda następująco: Posiadam jedno dziecko z poprzedniego związku oraz w marcu będę mieć drugie dziecko z obecnego …

Praktykant Dodał pytanie w 23 lutego 2016 w kategorii RODZICE.
      • 2K wizyty
      • 1 odpow.
      • 0 głosy
    • Mam dziecko z poprzedniego związku i jest ono prawnie ze mną (jestem po rozwodzie) oraz dziecko z obecnego związku (nie …

Praktykant Dodał pytanie w 23 lutego 2016 w kategorii DZIECI.
      • 3K wizyty
      • 5 odpow.
      • 0 głosy
    • W grudniu 2015r. urodziłam córeczkę, Do dnia porodu miałam przedłużoną umowę o pracę (pracowałam rok), a od grudnia jestem na …

Praktykant Dodał pytanie w 22 lutego 2016 w kategorii DOCHODY.
      • 1K wizyty
      • 2 odpow.
      • 0 głosy
    • Czy dodatek 500+ może być objęty zajęciem komorniczym??? Obecnie mam zajęcie komornicze na wypłacie, czy komornik może mi również zająć …

Praktykant Dodał pytanie w 23 lutego 2016 w kategorii ZASADY.
      • 1K wizyty
      • 1 odpow.
      • 0 głosy