RE: 500 zł, a nie aktualne dochody za rok 2014
jeżeli dochód nie jest już osiągany to dochód z 2014 to dochód utracony, nie będzie liczony. Brane będą dochody Państwa …
jeżeli dochód nie jest już osiągany to dochód z 2014 to dochód utracony, nie będzie liczony. Brane będą dochody Państwa …
Jesli stosunek pracy trwa i pracuje Pani cały czas na tej samej umowie od 2014, to za 2014. Przejście na …
To jest po prostu jakieś nieporozumienie ta cała ustawa…. Ci którzy faktycznie mogą potrzebować tego wsparcia dostają jedno wielkie g…. …
W dalszym ciagu rokiem bazowym jest 2014. Chyba ze bedzie Pani składać wniosek po wrześniu 2017.
Dochody z 2015 czy 2016 maja znaczenie w niektórych przypadkach. Rokiem bazowym jest 2014,ale z uwzględnieniem utraty/uzyskania dochodu w całym …
Dochód z zamkniętej działalności powinien być uznany za utracony i rozsądnym jest, że powinien być liczony tylko dochód współmałżonka. Dochody …
A z którego roku wezmą mój dochód? Bo w 2014 zarabiają 2200do ręki a teraz mam 60%pensji bo jestem na …
Czyli nieważne jest gdzie ojciec mieszka (w jakim kraju) i czy pracuje w sytuacji gdy matka wychowuje samotnie dzieci w …
orzeczenie o niepełnosprawności jest ważne od daty uprawomocnienia się orzeczenia, tj 14 dni po jego wydaniu. Tak przynajmniej jest w …
Mam dokładnie taką samą sytuację – z działalności gospodarczej dochód za 2014 (i 2015) powyżej kryterium, natomiast za 2016 poniżej. …