RE: 500+ na wychowawczym
ja na pierwsze dziecko i drugie skladalam duzo dokumentow ,pit za rok 2014,umowy pracy za 2014,zaswiadczenie z pracy ze jestem …
ja na pierwsze dziecko i drugie skladalam duzo dokumentow ,pit za rok 2014,umowy pracy za 2014,zaswiadczenie z pracy ze jestem …
rops ma 3mies na rozpatrzenie wniosku tak bylo do tej pory no a jezeli jeden z malzonkow pracuje za granica, …
Tak byliśmy świadomi, tylko Akurat w tym danym okresie czasu, przy codziennosci zapomnieliśmy. Rozumiem że takie są przepisy, szkoda ale …
A co jeżeli ja pracowałam w 2016 tylko przez 3, 4 miesiące? i to w różnych firmach? Będzie obliczany średni …
Do września 2017 nadal rokiem bazowym jest 2014. Zony dochody sa wszystkie utracone, nalezy dołączyć do wniosku świadectwa pracy. W …
Odwołanie w niczym niestety nie pomoże. To nie jest tak, ze byli Państwo nieświadomi ze dochód nalezy zgloscic. Taka informacja …
Witam A czy jest na to jakiś przepis/podstawa prawna/ustawowa?
A nie jest aby tak, że dla urzędnika jest istotny jest stan faktyczny w dniu składania wniosku? Więc jeżeli ktoś …
zapomniałem dodać że żona praktycznie cały rok 2015 ( do polowy grudnia) była na macierzyńskim i do polowy grudnia 2016r. …
Dochód zglosilismy przy okazji składania wniosku na rodzinne, czyli w listopadzie. Pozno ale po ludzku zapomnieliśmy żeby to zgłosić. Już …