RE: 500+ na drugię dziecko
Tylko jesli spełnicie kryterium 800zl na osobę w rodzinie. Nie możecie uwzglednic dziecka z poprzedniego związku partnera, ponieważ mieszka z …
Tylko jesli spełnicie kryterium 800zl na osobę w rodzinie. Nie możecie uwzglednic dziecka z poprzedniego związku partnera, ponieważ mieszka z …
OK, wiem wszystko. Jestem Pani bardzo wdzięczny. Dziękuję i pozdrawiam. 🙂
Dokładnie tak ?
Raz jeszcze bardzo dziękuję. Żona nie zmieniała pracodawcy. Czyli będzie to wyglądać tak – średnia miesięczna moich dochodów za 2014 …
Nie. Dochodybz działaności zamkniętej sa utracone, wiec nie bedą w ogole brane pod uwagę. Brana bedzie pod uwagę średnia z …
Bardzo dziękuję za odpowiedź. Pierwsza działalność (ta zawieszona) została założona w dniu 09.07.2013 r. Rozumiem, że należałoby zsumować dochody z …
Pierwsza działalność (ta ktora Pan zawiesił) kiedy była założona? Do konca września rokiem bazowym bedzie 2014 i uwzględnieniem utraty /uzyskania …
Kolejny okres rozrachunkowy zaczyna się od października 2017. Wtedy rokiem bazowym jeśli chodzi o dochody będzie 2016.
Witam.Serdecznie dziekuje za odpowiedz.Ma pani racje chodzilo o kolejny miesiac od zalozenia dzialalnosci.Zasilek zostal przydzielony na rok czasu.Czy to znaczy …
Rejestrowalam sie w styczniu i przekazalam swiadectwo pracy jednak poproszono mnie o pity i zaczęło sie pod górkę 🙁