Blog

• Brak komentarzy

Problem mam taki iż owe nagrody nie były od pracodawcy tylko z innej firmy ( tak to bylo kombinowane) 🙁 …

CZYTAJ WIĘCEJ
  • Brak komentarzy

Tak są jedynymi dziećmi. Obecna sytuacja wygląda tak że miejsce zamieszkania starszego syna jest przy mnie,a matka widuje się z …

CZYTAJ WIĘCEJ
  • Brak komentarzy

Nie podała Pani dochodów, wysokości alimentów czy dokładnych informacji kto od kiedy pracuje itp. To jak mamy odpowiedzieć na pytanie …

CZYTAJ WIĘCEJ
  • Brak komentarzy

Napisałam ze dobrze by było a nie ze jest to konieczne. Każdy wniosek rozpatrywany jest indywidualnie. Musi sie Pan dowiedzieć …

CZYTAJ WIĘCEJ
  • Brak komentarzy

Jasne 🙂 tylko w przypadku samotnej matki nie iest to wymagane … Ojciec w programie 500+ ma wiwc mniejsze prawa …

CZYTAJ WIĘCEJ
  • Brak komentarzy

Dobrze by było aby miejsce zamieszkania dziecka ustanowione było przez sad. Wtedy nie ma żadnych watpliwości. Meldunek i nazwisko nie …

CZYTAJ WIĘCEJ
  • Brak komentarzy

Utarta dochodu: Pani wszystkie umowy zlecenia i o dzieło. Trzeba dołączyć wszystkie umowy. Partner praca podjęta w grudniu 2014. Dołączyć …

CZYTAJ WIĘCEJ
  • Brak komentarzy

Kiedy złożyła Pani wniosek? Przed czy po utracie pracy? Pod uwagę brany jest rok 2014 z pojęciem utraty/uzyskania dochodu w …

CZYTAJ WIĘCEJ
  • Brak komentarzy

We wniosku zgłasza sie skład rodziny. Dane ojców znajdują sie w akcie urodzenia. To czy otrzyma swiadczenie na cała trójkę …

CZYTAJ WIĘCEJ
  • Brak komentarzy

Zawieszenie działalności nie jest utrata dochodu. Mops obliczy dochód na osobę w rodzinie zsumuje dochody z: Pani działalności za sierpień …

CZYTAJ WIĘCEJ