RE: Oswiadczenie
Jak to mówią nie kłóć sie z głupim bo cie znizy do swojego poziomu a potem pokona doswiadczeniem prosze nie …
Jak to mówią nie kłóć sie z głupim bo cie znizy do swojego poziomu a potem pokona doswiadczeniem prosze nie …
Na ty to my nie jestesmy wszechwiedzaca ale dobrze podenerwowac kogos takiego jak pani hihi ekspertka z koziej paly
Tym bardziej, że składki na ubezpieczenie, podatki i inne są opłacane w Polsce. Partner nie jest zarejestrowany za granicą. Wniosek …
Tak, wiedziałam o tym już jak składałam wniosek. Partner założył działalność kilka dni po tym, jak złożyłam wniosek. Ta odpowiedź …
We wrześniu 2017 roku. Wtedy będzie brany pod uwagę dochód za 2016 rok.
Pani wniosek został zapewne przesłany do Regionalnego Ośrodka Polityki Społecznej, ponieważ tam rozpatrywane są wnioski osób, które mają coś wspólnego z …
Na takie pytanie odpowie pracownik PUP, a nie MOPS, więc tam radzę się udać. Wydaje mi się, że taki zasiłek …
Pójście na urlop wychowawczy jest utratą dochodu, więc jak najbardziej powinna Pani składać wniosek o przyznanie 500+.
Mam jeszcze jedno pytanie czy stypendium socjalne studenta wlicza sie do dochodu?
Czy jest w ogóle jakiś określony czas na oddanie decyzji?