RE: Oswiadczenie
Miedzy nami jest taka różnica, ze ja potrafię w szybkim tempie przyswajać wiedzę. Po kilku tygodniach sama zaczęłam odpowiadać na …
Miedzy nami jest taka różnica, ze ja potrafię w szybkim tempie przyswajać wiedzę. Po kilku tygodniach sama zaczęłam odpowiadać na …
Witam. Z tego co się orientuje aby otrzymać świadczenie 500+, rozpatrywane są dochody za 2014r. Ale mylą mnie troche wątki …
Proszę w styczniu złożyć wniosek, nie trzeba czekać do końca okresu rozliczeniowego.
DZIĘKUJĘ BARDZO ZA ODPOWIEDZI ALE I TAK MOIM ZDANIEM JEST TO ŹLE W USTAWIE PRZEWIDZIANE BO FAKTYCZNIE MOJE DOCHODY BEDĄ …
Hihi? Serio? Nie będę się wdawać w pyskuwki z kimś kto reprezentuje taki poziom na forum dla dorosłych. Żegnam Panią …
A tą osoba jest pani hihi wszechwiedzaca no tak mam pisac bo moja kolezanka ma taka sytuacje ze .. . …
Niestety nie jest to utrata dochodu. Jesli do tej pory swiadczenie nie przyslugiwalo, ta obnizka niczego nie zmienia.
Od daty zlozenia wniosku o 500+
Nie trzeba nic wyszukiwac, wystarczy wejsc w login uzytkownika i pokazuja sie wszystkie jego posty. A Pani wyjatkowo zapada w …