RE: Czy możemy dołączyć do programu 500+ w tej sytuacji?
Właśnie o to chodzi że każdy mówi co innego jest jeden wielki bałagan…;/ Ustawa nie precyzuje jasno co i jak …
Właśnie o to chodzi że każdy mówi co innego jest jeden wielki bałagan…;/ Ustawa nie precyzuje jasno co i jak …
można, przy okazji można też złożyć wniosek o zasiłek rodzinny, zawsze to dodatkowo 89zł (zasiłek nie wlicza się do dochodu)
nie trzeba czekać, ja bym poszła do urzędu bo przez telefon dowiedziałam się samych głupot. Moja znajoma rozpoczęła działalność gospodarczą …
Kiedy pierwsze dziecko osiągnie 18 lat przy obliczaniu dochodu na osobę będzie brana pod uwagę tylko pozostała dwójka dzieci (12 i …
Wniosek złożony:) Załączniki: mąż – zaświadczenie od nowego pracodawcy o dochodzie, składkach i odprowadzonym podatku za 1 miesiąc pracy, oświadczenie …
no wlasnie o to jest pytanie? bo moglabym mieszkac w Gdańsku a meldunek miec w Warszawie.
Jestem w tej samej sytuacje. Panie poprosiły, abym dostarczył ksera aktów notarialnych :/ ale same nie wiedzą co im z …
Jesteśmy dokładnie w tej samej sytuacji. W 2014 r. pojawił się dochód z tytułu sprzedaży nieruchomości przed upływem 5 lat …
Na wyroku miejsce zamieszkania jest przy matce a ja nie mam żadnego dokumentu że mieszka ze mną, moja była żona …