RE: Uzyskanie informacji o dochodach ojca
Według ustawy i wniosku samotny rodzic nie wpisuje do składu rodziny drugiego z rodziców oraz nie przedstawia jego dochodów. Według …
Według ustawy i wniosku samotny rodzic nie wpisuje do składu rodziny drugiego z rodziców oraz nie przedstawia jego dochodów. Według …
Witam.. w 2014r moj dochod wyniósł niecałe 12800zł ponadto pobieralam alimenty w wysokosci 450 zl. chcialabym nadmienic ze jestem samotnie …
Przylaczam sie do pytania. Jestem ojcem dziecka 5 letniego. Jestem po rozwodzie i dziecko zostalo przy matce. Posiadam prawa rodzicielskie. …
Art. 2. Ilekroć w ustawie jest mowa o: 11) organie właściwym – oznacza to wójta, burmistrza lub prezydenta miasta, właściwego …
Witam serdecznie Proszę o informację czy kwota refundacji kosztów opieki nad dzieckiem przebywającym w przedszkolu podczas odbywania stażu z PUP …
Witam, chciałabym dowiedzieć się również czegoś bardziej szczegółowo od kompetentnych ludzi bo na mieście każdy mówi co innego. Nasza sytuacja: …
Rozumiem tylko teraz pytanie. Czy mamy składać już teraz np. w kwietniu-maju kiedy pracujemy oboje czy dopiero po 24 czerwca …
Podpisuję się pod pytaniem “jradv”. Ja zarabiam na etacie sporo więcej niż 2400 zł netto, mąż za 2014 rok ma …
no niestety miałam i bardzo boję się konsekwencji… wszystko przychodziło do mnie na stary adres, pod którym ktoś to odbierał …
witam! Prawo opieki to jedno a miejsce zamieszkania to drugie czy na wyroku sądowym miejsce zamieszkania jest przy ojcu? Sądzę …