RE: Nieslubne dziecko meza
A to nieślubne dziecko mieszka z Państwem? bo skoro mąż płaci na nie alimenty to zakładam że nie mieszkacie razem …
A to nieślubne dziecko mieszka z Państwem? bo skoro mąż płaci na nie alimenty to zakładam że nie mieszkacie razem …
A poprzednie miesiące przekroczył próg ale patrząc na cały rok 2016 na osobę nie przekroczy …bo otrzymuje stałą pensje w …
Dziękuję pani za wszystko lecz wtedy jeśli będzie utracony otrzymam 500 zł na 1 dziecko jak próg nie przekracza 800..
Jak teraz Pan zakończy umowę to dochód z umowy zlecenie zostanie uznany za utracony, bo już Pan dochodu z niej …
Może Pan złożyć wniosek na czwarte dziecko jakby było pierwszym i swoje dochody pomnieszyć o wypacane alimenty na pozostałą trójkę …
Moja ostatnia umowa zlecenie zaczął się w kwietniu do czerwca i pani chce mój dochód z mają który nastąpi …patrząc …
Moim skromnym zdaniem, nie może Pan wpisać trójki swoich dzieci ponieważ nie sprawuje Pan nad nimi opieki fizycznej. Ja jestem …
Nie przejdzie, ponieważ nie można pobierać żadnego zasiłku na dzieci w innym kraju, by dostać 500+ w Polsce.
U mnie w MOPSIE składa się zaświadczenie o dochodach za ostatnie 3 miesiące i wtedy wyliczają czy się należy czy …
Myślałem ze j a k teraz mam przekroczony dochód to nie mam szans na 1 dziecko ale w następnym roku …