RE: 500+ przy zawieszeniu działalności
Z tego co zdążyłam się sama zorientować to prawda. Tez mam działalność i dowiedziałam się że zawieszenie działalności nie jest …
Z tego co zdążyłam się sama zorientować to prawda. Tez mam działalność i dowiedziałam się że zawieszenie działalności nie jest …
Składając wniosek najprawdopodobniej i tak zostanie Pani zapytana o utraty/uzyski i polecam poinformować o okresie pobierania rodzicielskiego. To i tak …
Ale to nie ma znaczenia czyje nazwisko nosi dziecko. O ile dochód nie przekroczy 800zł na osobę to jak najbardziej …
utracone i uzyskane utrata bo zakończyła Pani pracę uzyskanie ponieważ pobierała Pani macierzyński
Nie Będzie brany pod uwagę dochód jaki osiągnął Pana znajomy z hektarów przeliczeniowych.
Wtedy młodsza córka stanie się “pierwszym dzieckiem” i będzie brane pod uwagę kryterium dochodowe. Starsza nadal będzie w składzie rodziny …
Utratę pracy udokumentuję Pan dołączając do wniosku świadectwo pracy (tak, można dołączyć je w formie skanu do wniosku elektronicznego). Dochody …
Sluszna uwaga Zecer! zerknelam do wniosku i tam jest jeszce dalszy ciag oswiadczenie, czy ktos prosze moglby podpowiedziec jak nalezy interpretowac …
Bardzo dziękuję za odpowiedź, a czy zamiast PIT 11 męża może być PIT 37 ? Niestety PIT 11 gdzieś zaginął …
Dochód z zasiłku dla bezrobotnych, umowy o dzieło, umowy zlecenia będą w Pana przypadku dochodami utraconymi. Dochód z aktualnej pracy …