RE: Czy macierzyński 80% płatny to dochód utracony?
Jeżeli cały czas pozostaje Pani w stosunku pracy macierzyński nie jest utratą zatrudnienia. Dochodem utraconym jest wg. ustawy zasiłek macierzyński …
Jeżeli cały czas pozostaje Pani w stosunku pracy macierzyński nie jest utratą zatrudnienia. Dochodem utraconym jest wg. ustawy zasiłek macierzyński …
Alimenty to dochód nieopodatkowany, uwzględniany jest za 2014 r. W chwili obecnej Pani rodzina składa się z trzech osób dlatego …
Caly wykaz dokumentow posiadam. Panie w placowce dodatkowo wszystko sprawdzaja i jesli czegos nie ma to trzeba donosic, wlasnie tak …
12.966,04-540,00-1531,69-1350,04=9.544,31/9 m-cy pracy =1060,48 zł/ 3 osoby= dochód 353,49 zł osoba/m-c
To przede wszystkim zależy od regulaminu ZFŚS w Pani placówce. Regulamin powinien być ogólnie dostępny więc trzeba by było go …
Nie należy się skoro teraz Pan przekracza, bo dochód z teraz również trzeba przedstawic.
WItaj, mam identyczną sytuację z tym że mam dwie córki :). Składałam już wniosek i musisz wpisać obecnego męża i …
Jeśli dzieci przebywają z Panem to tak.
a czy w sprawie nie płacenia alimentów była pani u komornika? Sprawa wygląda tak że jeśli tak to na pewno …