RE: Dochód utracony?
Może Pani starać się o świadczenie na pierwsze dziecko. Dokumenty potrzebne: świadectwo pracy (za pracę którą mąż zakończył w czerwcu …
Może Pani starać się o świadczenie na pierwsze dziecko. Dokumenty potrzebne: świadectwo pracy (za pracę którą mąż zakończył w czerwcu …
Ciężko jednoznacznie odpowiedzieć, wszystko zależy od tego jakie dokładnie świadczenie pobiera maż. Moja rada- warto złożyć wniosek, tym bardziej że …
W tym wypadku będzie potrzebne zaświadczenie z ZUSu o pobieranym macierzyńskim (od kiedy, w jakich kwotach). Jeśli macierzyński nadal jest …
Miejsce obecnego zamieszkania. Na ten adres bedzie wysłana decyzja lub ewentualne wezwanie.
Nastąpiła utrata Nastąpiło uzyskanie A dokumenty to: świadectwo pracy z pracy, którą Pani mąż zakończył w połowie 2014 (chyba, …
Tak 🙂 W tym wypadku młodsza córka staje się pierwszym dzieckiem i będzie brane pod uwagę kryterium dochodowe.
W programie 500+ jest inaczej niż w innych świadczeniach. Tutaj gdy nie ma zasądzonych alimentów nadal można starać się o …
Zaświadczenie będzie potrzebne za styczeń (czyli za miesiąc po miesiącu w którym została Pani zatrudniona. Na zaświadczeniu ma być umieszczony …
Moje pytanie podobne jak Hanys. Ja mieszkam w Czechach, dzieci moje sa obywatelstwa Polskiego. cytujac ustawe jest tam nastepujaca tresc …