RE: dochód uzyskany
Może warto to skonsultować z jakąś kancelarią, która specjalizuje się w finansach uzyskiwanych za granicą, najlepiej skierowaną do marynarzy. U …
Może warto to skonsultować z jakąś kancelarią, która specjalizuje się w finansach uzyskiwanych za granicą, najlepiej skierowaną do marynarzy. U …
“Program Rodzina 500+ jest zgodny z dotychczasową unijną praktyką koordynacji systemów zabezpieczenia społecznego, która uniemożliwia jednoczesne pobieranie świadczeń w więcej …
Wydaje mi się, że dochód męża będzie również w tym rozliczany i przeliczając go na złotówki, może przekroczyć próg
Polecam ten artykuł, w którym poruszają Pani problem. Przygotowali go prawnicy, więc informacje na pewno są rzetelne. http://www.gospodarkamorska.pl/Administracja,Prawo/marynarzu-sprawdz-czy-nalezy-ci-sie-500-zl-na-dziecko.html
Pani mąż powinien być rozliczany podobnie jak mój mąż, który jest marynarzem. Najlepiej zapoznać się z tym artykułem, którego autorami …
ja mam świadczenie rodzicielskie 1000 zł do lipca natomiast maż jest zatrudniony od lutego tego roku i ma mniej więcej …
Dobrze, a kiedy skladalam dokumenty w opiece spolecznej o p[rzyznanie rodzinnego i becikowego (bylo to 2 miesiace temu)to potrzebny byl …
Też mnie zdziwiło to co usłyszałam na infolinii. Byłam przekonana, że tak jest bo wszędzie czytałam, że utracony dochód jest …
Niestety, nic z tego… We wniosku o 500+ można znaleźć coś takiego (w części drugiej): “Oświadczam, że (…) członkowi rodziny …
Badzo dziękuję za odpowiedż. Pracuję w tym samym miejscu, jednak w ubiegłym roku dostałam podwyżkę, a od 1 stycznia 2016 …