RE: Zmiana wysokości dochodów 2014-2015
niestety musze poprawić Panią Dorotę. Jeżeli na chwilę obecną jest to samo zatrudnienie/działalność co w 2014 r. to bierze się …
niestety musze poprawić Panią Dorotę. Jeżeli na chwilę obecną jest to samo zatrudnienie/działalność co w 2014 r. to bierze się …
Dziś byłam w opiece złożyć dokumenty i Pani powiedziała, że w takim przypadku wg ustawy dochód za 2014 nie jest …
A zaswiadczenie o dochodach netto z 2014 roku tez jest potrzebne?( i skad mozna wziac takie zaswiadczenie) dziekuje za odpowiedz.
Rozumiem, bardzo dziękuję. Ale gdzie zabrać ze sobą? Chciałam złożyć wniosek online. Muszę gdzieś się wybrać osobiście? Gdzie?
Gdyby ktoś był zainteresowany odpowiedziami na powyższe pytania to mam już wiadomości z infolinii a więc dzielę się: Rokiem bazowym …
Witam. Mam 7 letniego syna. Z mężem od 5 lat żyjemy osobno. Przebywa on za granicą. Nie jesteśmy jeszcze po …
Witam. Mam 7 letniego syna. Z mężem od 5 lat żyjemy osobno. Przebywa on za granicą. Nie jesteśmy jeszcze po …
czyli lipa, i Pani która podejmie zatrudnienie także będzie musiała to zgłosić i jeśli przekroczy to zabiorą. Tak miałam z …
zaswiadczenie ma byc o dochodzie netto czy brutto?
zaswiadczenie za styczen 2015? a nie za grudzien 2014?