RE: Czy możemy dołączyć do programu 500+ w tej sytuacji?
/powyżej pisałem z smarfona i wysłało w połowie wypowiedzi, a że forum nie daje możliwości edycji ani skasowania posta to …
/powyżej pisałem z smarfona i wysłało w połowie wypowiedzi, a że forum nie daje możliwości edycji ani skasowania posta to …
Dziękuję za odpowiedź, a jak będą liczone dochody przy złożeniu wniosku “naprzemiennie” bądź jednego z nas.
Jakie dokłądnie muszę złożyc dokumenty?? Cały wniosek, pit też za 2014 trzeba?? i tylko świadectwo pracy z pracy 1 ??
Tak mam świadectwo pracy za pierwszą pracę była to umowa o pracę na zastępstwo, czyli jakie dokumenty muszę złożyć??
A no właśnie jeżeli dochód jest liczony na dziś to po co całe to liczenie z 2014 roku? W 2014-stym …
Ja mam tez podobna sytuacje,Ojciec dziecka jest Hiszpanem…… tak jak pan tu pisze idzie to do Marszałkowskiego…. będą sprawdzać czy …
Od stycznia 2014 roku pracowałam na umowie zlecenie w czerwcu 2014 podpisałam umowę o pracę w tej samej firmie , …
Witam ……cytuję sąd przyznał mi opiekę na 4 dzieci jestes prawnym opiekunem masz prawo do świadczenia rodzinnego
Wszystko w jednym wniosku, ale trzeba zaznaczyć że pobierasz alimenty, nowy partner to jest członek rodziny lepiej to wpisac bo …
Witam, wystarczy zlozyc ponownie wniosek, w przypadku duplikaty dany urząd jest zobowiązany skontaktować sie w celu wyjaśnienia sprawy