RE: Rodzina zastepcza
Witam, Zgodnie z przepisem art.4 ust. 2 ustawy świadczenie wychowawcze przysługuje matce, ojcu, opiekunowi faktycznemu dziecka albo opiekunowi prawnemu dziecka. …
Witam, Zgodnie z przepisem art.4 ust. 2 ustawy świadczenie wychowawcze przysługuje matce, ojcu, opiekunowi faktycznemu dziecka albo opiekunowi prawnemu dziecka. …
W roku 2014 tylko własna działąlność gospodarcza kwota 780 netto na osobę w lutym 2015 podjęłam pracę na podstawie umowy …
Ważna jest kwota netto, ale ze wstępnych wyliczeń nie przekracza pani progu dochodowego. Warto składać wniosek. Trzeba przedstawić świadectwo pracy …
Zaczęłam pracę w lutym 2015 kwota 1750 brutto czyli zaświadczenie o dochodzie za marzec 2015 trzeba przedstawić ? proszę o …
Tak jak doradca vasaria napisała. Nie musi ich pani wpisywać, ale zależy to od pani uczciwości. Pisze pani oświadczenie pod …
Witam należy pamiętać, że zawieszenie działalności gospodarczej na podstawie przepisu art. art. 14a ust. 1d ustawy z dnia 2 lipca …
Dzień dobry, Sytuacja aktualna czyli dochód za 2015 – tak to rozumiem, albo nic nie rozumiem…
Była pani zatrudniona czy jest nadal? Jeżeli pani zaczęła pracę i dalej pracuje to dochód uzyskany z tej pracy będzie …
Obecnie byłam zatrudniona na umowę o pracę na najniższą krajową od marca 3/4 etatu
To zależy od tego, czy mąż nie pobiera już świadczenia na dzieci w Norwegii. Tam pracuje, więc w tym przypadku …