RE: dochód za 2014 a za 2015 – jest szansa ?
Chciałam panu sprostować jedną rzecz, ponieważ w jednej kwestii się pomyliłam. Niestety zawieszenie działalności nie skutkuje utratą dochodu (w myśl …
Chciałam panu sprostować jedną rzecz, ponieważ w jednej kwestii się pomyliłam. Niestety zawieszenie działalności nie skutkuje utratą dochodu (w myśl …
Dziękuje bardzo
Dziękuję za odpowiedź. Trochę to niesprawiedliwe, ale co zrobić… Dochody przekraczają 800 zł na osobę więc się mi nie należy.
Czy jest tak na pewno? ?? W internecie znaleźć można wiele opinii mówiących o tym, że dochód utracony to tylko …
W takim razie pani dochód z 2014 roku będzie utracony, a pod uwagę będzie wzięty tylko zasiłek i ewentualne alimenty. …
Tak. Nawet gdybyście nie byli małżeństwem, a wspólnie byście wychowywali dziecko, to liczą się wszystkie dochody.
Ogólnie są brane pod uwagę dochody z 2014 roku. Natomiast w pani przypadku, dochód z pracy będzie utracony, ponieważ uzyska …
Jeżeli mąż aktualnie nie pracuje, to jego dochód będzie utracony. Pod uwagę będą wzięte pani dochody z 2014 roku + …
Ma pani jedno dziecko. Jeżeli dochody nie przekraczają 800 zł netto na osobę w rodznie, może się pani starać o …
Dziękuję za odpowiedź. Dzieci zamieszkują ze mną, wszystkie są niepełnoletnie. Jeżeli chodzi o prace od stycznia tego roku jestem na …