RE: Pomocy !!!!
Tak, świadczenie rodzicielskie – 1000zł/mes. wlicza się do dochodu. Istnieje też coś takiego jak dochody nieopodatkowane, które wlicza się do …
Tak, świadczenie rodzicielskie – 1000zł/mes. wlicza się do dochodu. Istnieje też coś takiego jak dochody nieopodatkowane, które wlicza się do …
Dostaniecie państwo wyrównanie od kwietnia. Także nawet jak złoży pani wniosek do końca czerwca, to dostanie pani wyrównanie za 3 miesiące.
Obawiam się, że to nie ma wpływu na pani dochody. Ciągłość działalności pozostaje. Niestety takie jest prawo, dla mnie również …
Skoro w 2014 roku skończyła się pani umowa, to dochody z 2014 roku, do momentu podpisania umowy będą utracone. Natomiast ma …
Niestety nie miałam zawieszonej działalności ale od 15 września 2014 do 1 kwietnia 2015 przebywałam na zasiłku chorobowym po operacji …
Jeżeli Państwa dochód się zmniejszył, ponieważ podpisaliście nowe umowy/zmieniliście pracę, to pod uwagę będą wzięte dochody obecne. Jeżeli jednak wasze …
Nie, ponieważ dziecko męża nie mieszka z państwem. Jeżeli chcieliby państwo starać się o 500 zł na wasze wspólne dziecko, …
Pani dochód za 2014 rok zostanie uznany za utracony, bo jak rozumiem nie pracuje już pani w tamtym miejscu (?). Przy …
Po pierwsze, zasiłek pielęgnacyjny nie jest wliczany do państwa dochodów. Po drugie, możecie państwo starać się o 500 zł na …
Nie sądzę. Może pan dostawać pieniądze w formie gotówki, np. odbierać je co miesiąc osobiście. Poza tym, to gdzie ma …