RE: Mam 3 dzieci z dwoch małżenstw
Oboje z byla zona mamy prawa do dzieci, dzieci spedzaja ze mna czas,place alimenty, wiec wg prawa mam 3 dzieci, …
Oboje z byla zona mamy prawa do dzieci, dzieci spedzaja ze mna czas,place alimenty, wiec wg prawa mam 3 dzieci, …
Widzę, że ciężki temat ale teraz będzie jeszcze ciekawiej……Wyczytałem gdzieś, że jest jeszcze jeden problem z interpretacją dochodów za 2014 …
Jestem w podobnej sytuacji tylko że ja w Polsce nie pracuję.nie wiem czy to prawda ,ale nie można pobierać podobnego …
Dziękuję za odpowiedź.
Wydaje mi się ze Pani dostanie jeśli Pani teraz nie pracuje i nie ma żadnych dochodów. Jeśli Pani pracowała a …
Jak dla mnie to mi się wydaje ze nie będzie brane pod uwagę tylko pit 2014 od Pani i Pani …
Czy moja kuzynka na załączniku nr 2 do wniosku o świadczenie wychowawcze obok alimentów z funduszu alimentacyjnego uwzględnia również zasiłek …
Dochód obojga rodZiców musi być udokumentowany, nawet jeżeli będzie brany pod uwagę jako utracony.
Rodzice mają gospodarstwo i ja jestem do nich dopisana
Czy aby na pewno córki kuzynki można nie wliczać w skład rodziny? Córka mieszka razem z kuzynką i nie jest …