RE: sklad rodziny
Nie, w skład rodziny można podać partnera jeżeli się posiada chociaż jedno wspólne dziecko. Z tego co zrozumiałam, państwo wychowujecie …
Nie, w skład rodziny można podać partnera jeżeli się posiada chociaż jedno wspólne dziecko. Z tego co zrozumiałam, państwo wychowujecie …
Jeżeli od 2014 roku nie zmienialiście państwo pracy i nikt z was nie utracił/uzyskał dochodu, to dochody z 2014 roku …
Pracuje od lat w jednej firmie i dochody ma takie same cały czas .jest ojcem moje dziecka .teraz juz wszytko …
W związku z tym, że teraz pani nie pracuje – dochód z 2014 roku zostanie uznany za utracony (nie będzie …
To zależy od tego czy partner tyle samo zarabiał w 2014 roku i czy nie zmienił od tego czasu pracy. …
Jeżeli pierwszą wypłatę dostała pani jeszcze w grudniu i jest ona zawarta w rozliczeniu za 2014 rok, to zostanie ona …
Czyli jeśli mój partner zarabia 2000 i nie mam innego dochodu to mieszczą się w tym 500+?
Trudno określić. Zależy od tego czy małżonka zmieniła miejsce pracy i miała nawet jednodniową przerwę w zatrudnieniu, czy też nie. …
Zasiłek rodzinny i dodatek do niego z tytułu urlopu wychowawczego NIE WLICZAJĄ SIĘ DO DOCHODU. Jeżeli w 2014 roku była …
Oczywiście może pani tak zrobić, na własną odpowiedzialność. We wniosku jest wyraźnie napisane: “W przypadku zmian mających wpływ na prawo …