RE: Czy jeśli nie przedłużyli umowy w 20 14.
A jeśli ja jestem w małżeństwie od 29 stycznia 2014? To dochód męża się liczy czy nie?
A jeśli ja jestem w małżeństwie od 29 stycznia 2014? To dochód męża się liczy czy nie?
Czyli jeśli ja w 2014 roku utraciłam prace to mogę się starać żeby przyjęli mi pit 2015?
Jeżeli wpisze go pani w składzie rodziny to tak. Ewentualnie może pani nie wpisywać syna do składu rodziny, skoro utrzymuje …
Pod uwagę zostanie wzięty dochód z 2014 roku z uwzględnieniem obecnej sytuacji, czyli dochodów utraconych i uzyskanych. O ile rozumiem, …
A jeśli 2014 byłam na macierzynskim to będzie to liczone jako dochód utracony
Nie, pod uwagę są brane dochody z 2014 roku. Natomiast, skoro pani nie pracuje, to pani dochód jest utracony i …
Dziękuję bardzo za wszystkie udzielone odpowiedzi.
Jednak wnioski będziecie musieli państwo złożyć dwa. Np. partnerka złoży wniosek na swoje dziecko i wasze wspólne z tym, że …
Rozumiem, że pobierała pani zasiłek przez 20 dni 2016 roku? Myślę, że nie musi pani składać żadnego oświadczenia, ponieważ pod …
jest czarno na białym napisane, że 500+ nie wlicza się do dochodu przy ubieganiu o inne świadczenia.Jeśli państwo mnie …