• Pytania:
    Filtruj
    Liczba pytań na stronę:
    • Witam, mam dwójkę małych dzieci, mieszkam za granicą i jestem tam zameldowana. Obywatelstwo mam oczywiście polskie. Przebywam na urlopie wychowawczym. …

Praktykant Dodał pytanie w 5 kwietnia 2016 w kategorii WNIOSKI.
      • 1K wizyty
      • 0 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam, mam dwójkę małych dzieci, mieszkam za granicą i jestem tam zameldowana. Obywatelstwo mam oczywiście polskie. Przebywam na urlopie wychowawczym. …

Praktykant Dodał pytanie w 5 kwietnia 2016 w kategorii DZIECI.
      • 2K wizyty
      • 0 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam, Mam dziecko z nieformalnego związku rozeszliśmy się jakiś czas temu, dziecko wychowujemy naprzemiennie po równo (tydzień/tydzień- dogadaliśmy się bez …

Praktykant Dodał pytanie w 5 kwietnia 2016 w kategorii RODZICE.
      • 2K wizyty
      • 2 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam mam czworo dzieci ,lecz tylko jedno jest w wieku 12 lat pozostałe są pełnoletnie samodzielne córkę wychowuję sama. Czy …

Praktykant Dodał pytanie w 5 kwietnia 2016 w kategorii DZIECI.
      • 948 wizyty
      • 2 odpow.
      • 0 głosy

Praktykant Dodał pytanie w 5 kwietnia 2016 w kategorii ZASADY.
      • 2K wizyty
      • 0 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam. Mam 2 dzieci. Pierwsze dziecko z żoną drugie z partnerką z którą obecnie mieszkam. Na tą chwile nie posiadam …

Praktykant Dodał pytanie w 5 kwietnia 2016 w kategorii RODZICE.
      • 707 wizyty
      • 1 odpow.
      • 0 głosy
    • Mąż w 2014 najpierw miał umowę o pracę, zwolnili go,zarejestrowany był w urzędzie pracy,pobierał zasiłek,później znalazł pracę. Jakie dokumenty mamy …

Praktykant Dodał pytanie w 5 kwietnia 2016 w kategorii DOCHODY.
      • 681 wizyty
      • 2 odpow.
      • 0 głosy
    • Dzień dobry. Pytanie odnośnie obliczania dochodu na jedną os. w rodzinie. W 2014 pracował tylko mąż- dochód na rok ok. …

Praktykant Dodał pytanie w 5 kwietnia 2016 w kategorii DOCHODY.
      • 2K wizyty
      • 4 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam. Czy  zasiłek dla bezrobotnych po macierzyńskim zaliczamy do dochodów ??? Proszę o odpowiedź czy jesli zarobki przekraczały w 2014 …

Praktykant Dodał pytanie w 4 kwietnia 2016 w kategorii DOCHODY.
      • 2K wizyty
      • 1 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam, mam pytanie dotyczące weryfikacji wniosków. Jestem po rozwodzie i mam jedno dziecko w wieku 10 lat nad którym sprawuje …

Praktykant Dodał pytanie w 5 kwietnia 2016 w kategorii ZASADY.
      • 2K wizyty
      • 0 odpow.
      • 0 głosy