-
Z dniem 25 kwietnia kończy mi się umowa o pracę będę rejestrować się w urzędzie pracy czy moje dochody będą …
- 2K wizyty
- 2 odpow.
- 0 głosy
-
W 2014R. dostałam jubilatkę. Czy zalicza się ona do dochodu, czy jest to dochód utracony, bo to była jednorazowa kwota.
- 2K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Proszę o pomoc w roku 2015 wróciliśmy z Wielkiej Brytanii z partnerem i nie wiem jakie mam dac dokumenty, na …
- 2K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Witam, Jestem po rozwodzie. Mam dwoje niepełnoletnich dzieci, które prawnie (wyrok sądowy) i fizycznie mieszkają na co dzień ze mną. …
- 1K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Witam. Mamy 3 dzieci i działalność gospodarczą. Otóż w wyjątkowo pomyślnym dla mnie roku 2014 przychód na osobę przekroczył 1.300 …
- 1K wizyty
- 3 odpow.
- 0 głosy
-
MAM TROJE DZIECI GDZIE DWOJE JEST W RODZINIE ZASTEPCZEJ A JEDNO JEST ZE MNA TO NAJMLOTRZE CZY JA MOGE SIE …
- 2K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Witam. W 2014 roku pracowałam na umowę o prace oraz prowadziłam działalności gospodarczą, jednak od lipca 2015 roku nie jestem …
- 2K wizyty
- 2 odpow.
- 0 głosy
-
mam dziecko jestem w separacji ale nie mam separacji sadowej czy mogę sie starać o świadczenia??
- 9K wizyty
- 5 odpow.
- 0 głosy
-
Witam jestem mamą dwójki dzieci. Pracuje i otrzymuję alimenty od męża. Od dwóch lat sie rozwodzimy mamy sadownie ustalone alimenty …
- 13K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Jestem rozwiedziony sąd przyznał mi opiekę na 4 dzieci lecz niestety była żona zabrała mi 2 córki nie prawnie czy …
- 2K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy