-
Witam. Moja sytuacja wygląda następująco. Mam dwójkę dzieci. Pierwsze dziecko jest ze związku nieformalnego. Mieszka ono z matką i dwójką …
- 2K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Witam serdecznie. Chce zlozyc wniosek na pierwsze dziecko. Moja sytuacja wyglada nastepujaco. Zyje z ojcem dziecka bez slubu, w 2014 …
- 2K wizyty
- 5 odpow.
- 0 głosy
-
Witam w rokuu 2014 do 15,09 przebywałam na urlopie wychowawczym ( brak dochodu) od 16,09 wróciłam do pracy -czyli uzyskałam …
- 3K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Moj maz zmienil prace od października 2015,dochody sa duze nizsze niz w 2014.Jak teraz wypelnic wniosek o dochodach,jakie dokumenty ewentualnie …
- 973 wizyty
- 3 odpow.
- 0 głosy
-
Witam, mam dwoje dzieci, mieszkają ze mną. Wychowuję je sama. Dzieci mają zasądzone alimenty : starsze 300 płacone przez ojca, …
- 2K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Czy dziecko które ma nazwisko ojca a jest wychowywane przez matkę i nie ma zatwierdzonych alimentów dostanie 500 zł? Pierwsze …
- 2K wizyty
- 3 odpow.
- 0 głosy
-
Witam. Jezeli skladam wniosek o 500+ na pierwsze dziecko to czy załaczam jakies dokumenty, (pity, zaswiadczenia z pracy o zarobkach) …
- 4K wizyty
- 2 odpow.
- 0 głosy
-
Jeżeli ktoś nie pracuje od 2014 do dnia dzisiejszego to co zaznacza we wniosku, że nie nastąpiła utrata i nie …
- 2K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Witam. Czy do wniosku 500+ wymagane jest dolaczenie kserokopii umowy o prace? Czy jest roznica w czasie rozpatrywania wniosku w …
- 2K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy