• Pytania:
    Filtruj
    Liczba pytań na stronę:
    • Mam takie pytanie  w 2014r pracowałem  w dwóch  firmach  do 2016r stycznia teraz już  tylko  jedna  firma  jeżeli  z dwóch …

Praktykant Dodał pytanie w 1 kwietnia 2016 w kategorii DOCHODY.
      • 755 wizyty
      • 2 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam, Chciałbym się dowiedzieć jak liczonę są dochody jeśli jestem samotnym ojcem a nie mam sądownie przyznanych alimentów? sam wychowuje …

• 970 wizyty
      • 1 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam. pracuję od początku 2014r. do teraz w jednej firmie (wg. dochodu za 2014r kwalifikuję się do świadczenia). Moja żona …

• 1K wizyty
      • 2 odpow.
      • 0 głosy
    • Jesteśmy małżeństwem. Mamy 1 wspólne dziecko (2-latek) i dwoje dzieci z poprzednich związków: 13-letni syn żony, który mieszka z nami …

Praktykant Dodał pytanie w 1 kwietnia 2016 w kategorii ZASADY.
      • 2K wizyty
      • 1 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam. W 2014 roku byłam na urlopie macierzyńskim dokładnie do września i pobierałam zasiłek macierzyński. Po macierzyńskim przeszłam na urlop …

• 2K wizyty
      • 1 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam,jestem matką samotnie wychowującą 16 -letnia córkę(były mąż jest pozbawiony władzy rodzicielskiej).Mój dochód za 2014 r to 1237zł miesięcznie.Dostaję również …

• 2K wizyty
      • 1 odpow.
      • 0 głosy
    • Mam dwójkę dzieci adoptowanych- adopcja pełna. Czy składając wniosek muszę załączyć skany decyzji sądów rodzinnych? Czy program obejmuje każde dziecko …

Praktykant Dodał pytanie w 1 kwietnia 2016 w kategorii ZASADY.
      • 672 wizyty
      • 0 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam, chciałabym dowiedzieć się czy mogę starać się o 500 zł. na niepełnosprawne dziecko. syn jest jedynakiem, ja nie pracuje …

Praktykant Dodał pytanie w 1 kwietnia 2016 w kategorii RODZICE.
      • 1K wizyty
      • 1 odpow.
      • 0 głosy
    • witam, czy dochód netto czyli to co wpływa mi na konto ? czyli suma z całego roku dzielone na 12 …

• 919 wizyty
      • 1 odpow.
      • 0 głosy
    • Czy ktoś może mi napisać jak obliczyc dochód. Kwota z pitu 2014 minus alimenty dzielone na 12 I na 3 …

Konsultant Dodał pytanie w 1 kwietnia 2016 w kategorii DOCHODY.
      • 1K wizyty
      • 1 odpow.
      • 0 głosy