-
Mam takie pytanie w 2014r pracowałem w dwóch firmach do 2016r stycznia teraz już tylko jedna firma jeżeli z dwóch …
- 755 wizyty
- 2 odpow.
- 0 głosy
-
Witam, Chciałbym się dowiedzieć jak liczonę są dochody jeśli jestem samotnym ojcem a nie mam sądownie przyznanych alimentów? sam wychowuje …
- 970 wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Witam. pracuję od początku 2014r. do teraz w jednej firmie (wg. dochodu za 2014r kwalifikuję się do świadczenia). Moja żona …
- 1K wizyty
- 2 odpow.
- 0 głosy
-
Jesteśmy małżeństwem. Mamy 1 wspólne dziecko (2-latek) i dwoje dzieci z poprzednich związków: 13-letni syn żony, który mieszka z nami …
- 2K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Witam. W 2014 roku byłam na urlopie macierzyńskim dokładnie do września i pobierałam zasiłek macierzyński. Po macierzyńskim przeszłam na urlop …
- 2K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Witam,jestem matką samotnie wychowującą 16 -letnia córkę(były mąż jest pozbawiony władzy rodzicielskiej).Mój dochód za 2014 r to 1237zł miesięcznie.Dostaję również …
- 2K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Mam dwójkę dzieci adoptowanych- adopcja pełna. Czy składając wniosek muszę załączyć skany decyzji sądów rodzinnych? Czy program obejmuje każde dziecko …
- 672 wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Witam, chciałabym dowiedzieć się czy mogę starać się o 500 zł. na niepełnosprawne dziecko. syn jest jedynakiem, ja nie pracuje …
- 1K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
witam, czy dochód netto czyli to co wpływa mi na konto ? czyli suma z całego roku dzielone na 12 …
- 919 wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Czy ktoś może mi napisać jak obliczyc dochód. Kwota z pitu 2014 minus alimenty dzielone na 12 I na 3 …
- 1K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy