• Pytania:
    Filtruj
    Liczba pytań na stronę:
    • Witam, Proszę  o pomoc w następujących kwestiach: W 2014 r. mąż wynajmował mieszkanie. Z tego tytułu złożył zeznanie PIT-28 (ryczałt …

Praktykant Dodał pytanie w 1 kwietnia 2016 w kategorii DOCHODY.
      • 4K wizyty
      • 0 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam, czy ktoś się moze orientuje jak liczyć dochody kiedy małżeństwem jesteśmy od lipca 2015 r. a dziecko urodziło się …

• 533 wizyty
      • 0 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam mam 2 dzieci synka 10 lat(niepełnosprawny)oraz córka urodzona w lipcu 2014 r. Nasze dochody przekraczają 1200 zł na osobę(w tej …

• 2K wizyty
      • 1 odpow.
      • 0 głosy
    • Proszę o radę czy mogę starać się o 500+ na pierwsze dziecko, jak wygląda kwestia wykazania dochodów. Pit za 2014 …

• 4K wizyty
      • 1 odpow.
      • 0 głosy
    • witam.jestem samotna matką i nie posiadających żadnych dochodów oprócz alimentów nie zasadzonych(dawane dobrowolnie).jakie zaświadczenia muszę dołączyc do wniosku?

Praktykant Dodał pytanie w 1 kwietnia 2016 w kategorii WNIOSKI.
      • 2K wizyty
      • 1 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam, w 2014 r nasz dochod w rodzinie nie przekraczal 800zl na osobe ale oboje z mężem dostalismy podwyzki w …

Praktykant Dodał pytanie w 1 kwietnia 2016 w kategorii RODZICE.
      • 1K wizyty
      • 1 odpow.
      • 1 głosy
    • Jeśli ktos złożył prawidłowo wypełniony wnisek 1 kwietnia i zostanie on zaakceptowany kiedy otrzyma pierwsze świadczenia 500 zł. Pozdrawiam.

Praktykant Dodał pytanie w 1 kwietnia 2016 w kategorii ZASADY.
      • 2K wizyty
      • 0 odpow.
      • 0 głosy
    • Czy idac na wychowawczy od 1 maja 2016 roku i w tym tracac dochod od tego czasu nie bedziemy przekraczac …

Praktykant Dodał pytanie w 21 marca 2016 w kategorii WNIOSKI.
      • 2K wizyty
      • 0 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam, jakie oświadzcenia (zaświadczenia) powinnam dołączyć do wniosku – oddzielnie ja i mąż – w sytuacji opisanej ponizej? Sytuacja od …

Konsultant Dodał pytanie w 1 kwietnia 2016 w kategorii WNIOSKI.
      • 5K wizyty
      • 2 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam Mam pytanie bo jestem kompletnie zielona.  Jestem matką samotnie wychowującą dziecko. Córkę urodziłam w październiku 2015, mój dochód za …

• 2K wizyty
      • 2 odpow.
      • 0 głosy