-
Witam, jak dobrze rozumiem do złożenia wniosku przyda mi się PIT 2014, do połowy 2014 miałam dużo wyższą pensję(co niestety …
- 3K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Czy przysługuje mi świadczenie na trzecie dziecko ( 15 lat ) gdy dwoje jest dorosłych w tym jeden syn ( …
- 1K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Witam. Czy do dochodu wlicza się: – becikowe, – rodzinne, – świadczenie wychowawcze?
- 3K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
f
- 2K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Dzień dobry, Proszę o wyjaśnienie sytuacji, jaki dochód za który rok należy wykazać we wniosku jeśli chcę starać się o …
- 1K wizyty
- 7 odpow.
- 0 głosy
-
A co jeśli nasze jedyne dziecko urodziło się w 2015 roku to też przedstawiamy dochody za 2014 ?? i czy …
- 1K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Mąż w 2014 r zarabiał najnizsza krajowa i pracuje w zakładzie pracy do dnia dzisiejszego. Ja zaczelam pracę od wrzesnia …
- 2K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Witam. Otrzymujemy z mężem rodzinne, jego dochód na miesiąc wynosi około 1900 do 2000 zł. Ja nie pracuje. W maju …
- 2K wizyty
- 3 odpow.
- 0 głosy
-
Jak wypełnic wniosek 500+ kiedy maz wyjedzie na prace sezonowa nie wie ile zarobi bo wyplaca mu po 3miesiacach ile …
- 4K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Witam Moja sytuacja jest dość skomplikowana w marcu 2014 przestałam prowadzić działalność gospodarczą i od tego czasu pracowałam na umowie …
- 2K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy