• Pytania:
    Filtruj
    Liczba pytań na stronę:
    • Witam serdecznie. Mam pytanie o dokumenty – pobieram obecnie zasiłek rodzinny na dwie córki i dodatek wychowawczy na młodszą. Sytuacja …

Praktykant Dodał pytanie w 10 marca 2016 w kategorii WNIOSKI.
      • 2K wizyty
      • 2 odpow.
      • 0 głosy
    • witam, do programu 500 plus będą brane pod uwagę dochody z 2014 roku lecz 2015 rok również może być wzięty …

Praktykant Dodał pytanie w 2 marca 2016 w kategorii DOCHODY.
      • 1K wizyty
      • 0 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam. Co zaznaczyć w punkcie 7.2 ze strony 5 we wniosku, bo sam nie wiem. Dochód osiągam tylko ze stosunku …

Praktykant Dodał pytanie w 10 marca 2016 w kategorii DOCHODY.
      • 2K wizyty
      • 1 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam Jestem ojcem dwóch synów, od kilku lat żyje w nowym związku.  Starszy mieszka z byłą żoną i jej partnerem, …

Praktykant Dodał pytanie w 10 marca 2016 w kategorii DZIECI.
      • 2K wizyty
      • 1 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam A co w przypadku kiedy moje i męża dochody z 2014 roku nie przekraczaly by 800 zł na osobę …

Praktykant Dodał pytanie w 10 marca 2016 w kategorii ZASADY.
      • 2K wizyty
      • 1 odpow.
      • 0 głosy
    • wiele spraw w ustawie budzi kontrowersje…zaczynając od samego roku rozliczeniowego jak dla mnie nie logiczne jest brać dochody sprzed 2 …

Praktykant Dodał pytanie w 10 marca 2016 w kategorii ZASADY.
      • 2K wizyty
      • 0 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam, mam jedno dziecko. W 2014 r mój i męża dochód przekraczał 800 zł na osobę. Obecnie mąż jest bezrobotny …

Praktykant Dodał pytanie w 9 marca 2016 w kategorii DOCHODY.
      • 3K wizyty
      • 1 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam Chciałbym się upewnić czy dobrze zrozumiałem – Mając dwójkę dzieci na drugie dostaje 500zł. a na pierwsze jeśli dochód …

Praktykant Dodał pytanie w 9 marca 2016 w kategorii ZASADY.
      • 2K wizyty
      • 1 odpow.
      • 0 głosy
    •   Witam Chciałbym się upewnić czy dobrze zrozumiałem – Mając dwójkę dzieci na drugie dostaje 500zł. a na pierwsze jeśli …

Praktykant Dodał pytanie w 9 marca 2016 w kategorii DZIECI.
      • 961 wizyty
      • 1 odpow.
      • 0 głosy
    • Jestem w związku partnerskim [bez slubu} wychowujemy wspólnie syna z poprzedniego związku czy mam podawać konkubenta w skąd rodziny?

Praktykant Dodał pytanie w 9 marca 2016 w kategorii ZASADY.
      • 2K wizyty
      • 2 odpow.
      • 0 głosy