-
Witam, Mamy 2 małych dzieci. Dziecko jedno posiada orzeczenie o niepełnisprawności. Małżonek ma działalność gospodarczą: -w roku 2014 dochody nasze …
- 3K wizyty
- 4 odpow.
- 0 głosy
-
W 2014 byłam przez kilka miesięcy na urlopie wychowawczym, zarazem utraciłam dochód jaki i uzyskałam, ponieważ pod koniec roku powróciłam …
- 2K wizyty
- 2 odpow.
- 0 głosy
-
Witam, wiem , że dostanę 500zł na drugie dziecko, program też obejmuję również i kolejne dzieci po drugim. Jestem po …
- 3K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Razem z mężem osiągamy rózne dochody co miesiąc, według naszych obliczeń jednego miesiąca przekroczymy próg dochodowy na pierwsze dziecko a …
- 2K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Witam. Mam jedno dziecko z niepełnosprawnością na które pobieram zasiłek rodzinny oraz świadczenia pielęgnacyjne, mąż pracuje na umowie o pracę …
- 1K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Witam, W październiku 2014 roku urodziłam córkę, nasze pierwsze dziecko. Pod koniec roku 2014 zaczęłam otrzymywać zasiłek macierzyński, który był …
- 57K wizyty
- 5 odpow.
- 0 głosy
-
Witam, moja sytuacja wygląda następująco: Posiadam jedno dziecko z poprzedniego związku oraz w marcu będę mieć drugie dziecko z obecnego …
- 2K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Mam dziecko z poprzedniego związku i jest ono prawnie ze mną (jestem po rozwodzie) oraz dziecko z obecnego związku (nie …
- 3K wizyty
- 5 odpow.
- 0 głosy
-
W grudniu 2015r. urodziłam córeczkę, Do dnia porodu miałam przedłużoną umowę o pracę (pracowałam rok), a od grudnia jestem na …
- 1K wizyty
- 2 odpow.
- 0 głosy
-
Czy dodatek 500+ może być objęty zajęciem komorniczym??? Obecnie mam zajęcie komornicze na wypłacie, czy komornik może mi również zająć …
- 1K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy