kwalifikacja sie do programu 500+

Witam Zwracam się do Państwa z nastepujacym pytaniem: w wrześniu 2014 roku urodzilam syna i bylam wtedy jeszcze samotna matka dopiero w 31.12.2014 r. wyszlam zamaz. i zamieszkawalismy osobno w roku 2014 bylam na pelnym etacie i zarabialam 1250 zł netto wtedy moj narzeczony odbywal staz od wrzesnia 2014 do lutego 2015 i pozniej otrzymal umowe na okres probny do sierpnia na najnizszej krajowej a w sierpniu znow otrzymal umowe na czas okreslony – na rok czasu rowniez na najnizszej krajowej. Natomiast ja od urodzenia dziecka do konca marca 2015 bylam na macierzynskim pozniej wrocilam do pracy i uzyskiwalam dochody w kwocie 1450 zł netto do konca lutego 2016 od 1.03.2016 roku jestem osoba bezrobotna zarejestrowana w urzedzie pracy na zasilku wysokosci 583 zł brutto w chwili obecnej odbywam staz i dochod wynosi 997 zł natomiast moj maz na chwile obecna ma 1355 zł. w tym wynajmujemy mieszkanie od czerwca 2015 r. Moje pytanie brzmi nastepujaco czy w naszej sytuacji wyzej przedstwionej gdzie mamy jedno dziecko mamy szanse zalapac sie na 500 zł?

Praktykant Dodał pytanie w 12 kwietnia 2016 w kategorii DOCHODY.
Dodaj komentarz
  • 0 Odpowiedź(i)
  • Twoja odpowiedź

Zamieszczając odpowiedź zgadzasz się z warunkami użytkowania