Zapytanie o pismo MOPS.592.926.3.2016 MOPS w Mońkach

Witam
Czy ktoś z Państwa dysponuje pismem znak MOPS.592.926.3.2016 z dnia 07.12.2016 roku zredagowanym przez Z-ca dyrektora MOPS w Mońkach w sprawie interpretacji ustawy z dn. 11 luty 2016r o pomocy państwa w wychowaniu dzieci.
Jeżeli tak to proszę o jego udostępnienie.
W oparciu o w/w pismo Ministerstwo Rodziny, Pracy i Polityki Społecznej wydało odpowiedź znak DSR-IV.074.45.2016.MF. Na podstawie odpowiedzi DSR-IV.074.45.2016.MF GOPS odrzucił mój wniosek, a SKO utrzymało decyzję GOPSU. Co ciekawe żaden z organów orzekających nie dysponuje treścią zapytania do odpowiedzi.

O zapytanie wystąpiłem do Ministerstwa Rodziny jednak do chwili obecnej nie mam żadnej odpowiedzi.

W związku z powyższym proszę Państwa o pomoc w uzyskaniu kopii pisma znak MOPS.592.926.3.2016 z dnia 07.12.2016 MOPS w Mońkach .

Doradca Dodał pytanie w 5 kwietnia 2017 w kategorii AKTUALNOŚCI.
Dodaj komentarz
  • 1 Odpowiedź(i)

Witam Państwa

W maju uzyskałem w/w pismo z Ministerstwa Rodziny. Treść pisma potwierdziła moje przypuszczenia, sytuacja rodzinna była całkowicie przeciwna do mojej. Urzędnicy  nie znając jego treści błędnie zastosowali w mojej sprawie odpowiedz ministerstwa.

Czekam aktualnie na wyznaczenie rozprawy w WSA.

Doradca Odpowiedział w 4 lipca 2017.
    Dodaj komentarz
  • Twoja odpowiedź

Zamieszczając odpowiedź zgadzasz się z warunkami użytkowania