• Pytania:
    Filtruj
    Liczba pytań na stronę:
    • Witam, jestem po rozwodzie, w wyniku którego każde z dwojga dzieci pozostaje zgodnie z wyrokiem sądu przy osobnym rodzicu.Ze mną …

Praktykant Dodał pytanie w 8 kwietnia 2016 w kategorii ZASADY.
      • 2K wizyty
      • 0 odpow.
      • 0 głosy
    • Dzień Dobry, Straszny mętlik z tymi dochodami.  Jesteśmy 5 osobową rodziną. (dzieci 5,10,12 l) Moja żona nieprzerwanie przez rok 2014 …

Praktykant Dodał pytanie w 8 kwietnia 2016 w kategorii DOCHODY.
      • 2K wizyty
      • 1 odpow.
      • 0 głosy
    • W 2014 roku wraz z mężem wzięliśmy ślub. W 2015 urodziło się nam dziecko. W 2015 rozliczaliśmy się oddzielnie. Jak …

• 2K wizyty
      • 0 odpow.
      • 0 głosy
    • Samotnie wychowuje 16 letniego syna( jestem po rozwodzie). Ojciec mojego syna ma odebrane prawa rodzicielskie ale ma zasądzone alimenty w …

• 1K wizyty
      • 0 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam. Jestem rozwódką z jednym dzieckiem. Mam przyznane przez sąd alimenty w wysokości 400zł (których mąż nie płaci od zeszłego …

Praktykant Dodał pytanie w 3 kwietnia 2016 w kategorii WNIOSKI.
      • 1K wizyty
      • 2 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam.Od 10 lat stanowimy  rodzinę 5 osobową.Posiadamy trójkę dzieci. Mąż ma dwoje  dzieci w wieku 12i 20 lat .Żona zmarła. …

Praktykant Dodał pytanie w 8 kwietnia 2016 w kategorii RODZICE.
      • 949 wizyty
      • 0 odpow.
      • 0 głosy
    • Proszę o odpowiedź. Zadałam to pytanie kilka dni temu, ale nadal nie ma odpowiedzi. Z niektórych porad prawnych wynika, że …

• 4K wizyty
      • 1 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam moje pytanie dotyczy diet a mianowicie czy sa one wliczane do dochodu? mąż jest kierowcą otrzymuje wynagrodzenie podstawowe + …

• 5K wizyty
      • 1 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam,czy dodatek mieszkaniowy wchodzi w dochód ,jeżeli tak to czy można dokonać  korekty i zwrócic dodatek.Pozdrawiam

• 2K wizyty
      • 0 odpow.
      • 0 głosy
    • witam dochód 12966,04 podatek 540 składki na społeczne 1531,69 zdrowotne 1350,04 jak obliczyć dochód dodam, że przepracowałam w 2014 od …

• 1K wizyty
      • 1 odpow.
      • 0 głosy