• Pytania:
    Filtruj
    Liczba pytań na stronę:
    • Witam, Jestem samotną matką jednego dziecka. W roku 2014 pracowalam na umowę o pracę na 3/4 etatu od października do …

Praktykant Dodał pytanie w 5 kwietnia 2016 w kategorii WNIOSKI.
      • 2K wizyty
      • 3 odpow.
      • 0 głosy
    • Jakie zaświadczenia powinnam dołączyć do wniosku w związku z poniższą sytuacją. Mąż podjął pracę w lutym 2014 roku, a w …

Praktykant Dodał pytanie w 3 kwietnia 2016 w kategorii WNIOSKI.
      • 2K wizyty
      • 2 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam. Prosze o odpowiedz na pytanie: Jestesmy rodzina 4 osobowa, maz pracuje w niemczech z polskiej firmy oddelegowany pracuje na …

Praktykant Dodał pytanie w 3 kwietnia 2016 w kategorii RODZICE.
      • 4K wizyty
      • 2 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam. Jestem matka od pazdziernika 2015 roku. Jest to moje pierwsze dziecko. Mieszkam z dzieckiem u moich rodzicow. Ojciec dziecka …

Praktykant Dodał pytanie w 5 kwietnia 2016 w kategorii DOCHODY.
      • 963 wizyty
      • 1 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam w 2014 nie miałam dochodów tylko alimenty i rodzinne alimenty 300 zl +rodzinne z funduszu alimentacyjnego. zaczelam pracowac pod …

Konsultant Dodał pytanie w 5 kwietnia 2016 w kategorii DOCHODY.
      • 990 wizyty
      • 0 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam, Mam 2 dzieci, jestem na urlopie wychowawczym , nie otrzymuje wynagrodzenia. Ojciec dzieci (nie braliśmy ślubu) nie mieszka z nami, …

Praktykant Dodał pytanie w 5 kwietnia 2016 w kategorii ZASADY.
      • 4K wizyty
      • 1 odpow.
      • 0 głosy
    • Czy jesli mam dziecko z poprzedniego zwiazku z orzeczeniem o niepelnosprawnosci drugie w drodze to na pierwsze tez mi przysluguje …

Praktykant Dodał pytanie w 1 kwietnia 2016 w kategorii DZIECI.
      • 2K wizyty
      • 3 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam, rodzina 2+2 dzieci małoletnich, mąż zawiesił działalność w kwietniu 2014 do chwili obecnej. Ja w  2014 roku od lutego …

Praktykant Dodał pytanie w 5 kwietnia 2016 w kategorii DOCHODY.
      • 2K wizyty
      • 1 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam, mam pytanie odnosnie mojej sytuacji, ktora opisze w skrocie… Z pierwszego związku ( nie bylo to malzenstwo) mam syna …

Praktykant Dodał pytanie w 28 marca 2016 w kategorii DZIECI.
      • 3K wizyty
      • 7 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam, czy do złożenia wniosku potrzebuje przedstawić wszystkie umowy , czy wystarcza tylko pity za 2014 ?

Praktykant Dodał pytanie w 5 kwietnia 2016 w kategorii WNIOSKI.
      • 2K wizyty
      • 2 odpow.
      • 0 głosy