-
mam pytanie jestem w drugim związku małżenskim mamy dwoje dzieci z tego związku. Ja mam z pierwszego małżeństwa córke która …
- 610 wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Jeśli wniosek jest podpisany przeze mnie to czy może w urzędzie złożyć go moja żona albo osoba trzecia czyli mój …
- 3K wizyty
- 2 odpow.
- 0 głosy
-
Jeśli kobieta ma dzieci z poprzedniego związku, a ślub z drugim mężem, a ślub wzięła dopiero w 2016 roku to …
- 2K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Witam Mam takie pytanie , moja żona jest zatrudniona na czas określony od 2.2013 do 2018r , we Wrześniu 2013 …
- 2K wizyty
- 2 odpow.
- 0 głosy
-
Jakie dokumenty są wymagane w przypadku pobierania zasiłku macierzyńskiego – stosunek pracy został zerwany?
- 2K wizyty
- 2 odpow.
- 0 głosy
-
Witam Złożyłam wniosek poprzez mBank i niestety za pierwszym razem mnie wyrzuciło a za drugim razem w pośpiechu nie zmieniłam stanu …
- 3K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Witam. Obecnie na trzyosobową rodzinę mamy około 1000 zł dochodu (330 na osobę). Jednakże w 2014 roku sprzedaliśmy nieruchomość a …
- 4K wizyty
- 5 odpow.
- 0 głosy
-
dochód na rodzine nie może przekraczać 800zł netto czy brutto? dochód na rodzine nie może przekraczać 800zł netto czy brutto?
- 2K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Witam Złóżyłąm wniosek przez bank i w członkach rodziny nie dodałam siebie jest tylko mąz i 2 dzieci co teraz …
- 2K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy