• Pytania:
    Filtruj
    Liczba pytań na stronę:
    • Zrobiłem błąd we wniosku wypełnianym online przez bank. Staram się o wypłatę 500 złotych tylko na jedno dziecko (mam dwoje). …

Praktykant Dodał pytanie w 1 kwietnia 2016 w kategorii DZIECI.
      • 563 wizyty
      • 1 odpow.
      • 0 głosy
    • Zrobiłem błąd we wniosku wypełnianym online przez bank. Staram się o wypłatę 500 złotych tylko na jedno dziecko (mam dwoje). …

Praktykant Dodał pytanie w 1 kwietnia 2016 w kategorii WNIOSKI.
      • 3K wizyty
      • 1 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam, mieszkam w Hiszpanii wraz z żoną  ,mamy dwójkę dzieci (3 i 6lat) ,nie pobieramy żadnych świadczeń socjalnych a więc z tego …

Praktykant Dodał pytanie w 1 kwietnia 2016 w kategorii USTAWA.
      • 3K wizyty
      • 2 odpow.
      • 0 głosy
    • jestem mama dwojki dzieci i spodziewam sie 3 czy skladac wniosek juz teraz na 2 dziecko czy mozna pozniej jak …

• 2K wizyty
      • 3 odpow.
      • 0 głosy
    • Jestem matka trzech synów 22, 17 i 15 lat . Jestem osobą rozwiedzioną.  W wyroku rozwodowym sąd powierzył opieką na …

Praktykant Dodał pytanie w 1 kwietnia 2016 w kategorii WNIOSKI.
      • 750 wizyty
      • 1 odpow.
      • 0 głosy
    • Jestem matką dwójki dzieci o statusie wolna, mam dziecko z pierwszego związku, które urodziło się w marcu 1998 roku (uczęszczające …

• 824 wizyty
      • 1 odpow.
      • 0 głosy
    • Czy przysługuje świadczenie, jeśli pierwsze dziecko jest pełnoletnie, lecz pozostaje nadal na utrzymaniu rodziców, gdyż studiuje na studiach dziennych, a …

Praktykant Dodał pytanie w 31 marca 2016 w kategorii DZIECI.
      • 2K wizyty
      • 2 odpow.
      • 0 głosy
    • mam dwoje dzieci w 2014 roku dochody na osobe przekraczały 800 zł obecnie jestem w ciązy na chorobowym i wobec …

Praktykant Dodał pytanie w 1 kwietnia 2016 w kategorii DOCHODY.
      • 1K wizyty
      • 1 odpow.
      • 0 głosy
    • Dzień dobry! W 2014 r. mąż pracował, ale utracił dochody w kwietniu 2015 r., po czym w październiku otrzymał zasiłek …

• 2K wizyty
      • 0 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam, czy osoba samotnie wychowująca  jedno dziecko, która nie pobiera żadnych zasiłków i alimentów, pracująca stale od wielu lat na …

• 944 wizyty
      • 2 odpow.
      • 0 głosy