-
Witam jakie sa mozliwosci odbioru pieniedzy na wniosku nie ma odbioru osobistego ale czy istnieje taka mozliwosc?
- 3K wizyty
- 2 odpow.
- 0 głosy
-
Witam, chcialabym zapytac czy tzw. Kosiniakowe czyli 1000 zł otrzymywane przez 12 miesiecy po urodzeniu dziecka wlicza sie do dochodu? …
- 13K wizyty
- 3 odpow.
- 0 głosy
-
Witam Jestem po rozwodzie. Z pierwszego małżeństwa mam jedno dziecko, na które płacę alimenty, mam pełne prawa rodzicielskie ale dziecko …
- 4K wizyty
- 6 odpow.
- 0 głosy
-
Proszę o dokładne wytłumaczenie jak obliczyć dochód. Jakie pozycje z PIT-37 za 2014r mam brać pod uwagę? Nie pracuję, rozliczam …
- 2K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Witam. Jestem w trakcie oczekiwania na wyznaczenie terminu komisji lekarskiej dla dziecka. W związku z tym chciałabym zapytać czy mogę …
- 3K wizyty
- 2 odpow.
- 0 głosy
-
Czy na 20 letnie dziecko z orzeczeniem o niepełnosprawności stopień umiarkowany , i częściowe ubezwłasnowolnienie syna mogę otrzymać te świadczenie …
- 2K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Witam. Jestem matką samotnie wychowującą dziecko. Prowadziłam własną działalność, którą zawiesiłam pod koniec 2014 roku, jedynym dochodem w tamtym czasie …
- 3K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Będąc ostatnio w mopsie dowiedziałam się, że jeśli nie mam dochodów to przy wniosku będę musiała dopisać czy jestem zarejestrowana …
- 1K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Monikaaaa
- 1K wizyty
- 2 odpow.
- 0 głosy
-
Czy trzeba dołączać kopię pit za 2014? Co z rokiem 2015? Różni eksperci różnie piszą, jak jest naprawdę?
- 2K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy